vrijdag 27 april 2012

Koninginnedag.


Koninginnedag is in ons dorp een waar dorpsfeest. Van s morgens vroeg tot laat in de avond.
Ik maakte voor voor mijn kleindochters en mezelf deze broche . En nu maar hopen dat mijn dochters niet jaloers worden want dan moet ik er nog twee maken hihihihihi



Fijn weekend.
groetjes Bets.

dinsdag 24 april 2012

Kaartje voor Ayden



Mijn vriendin Plony is Oma geworden voor het eerst.
Hoera.  Ik wilde haar zoon en schoondochter een kaartje sturen.
Hij is op de bus dus ik kan hem laten zien.
Groetjes Bets.

Nog meer kaarten

Jazeker nog meer kaarten. Mijn doos was bijna leeg dus er moeten er weer een aantal gemaakt worden.  Regelmatig komen fam,vrienden en buren een kaartje bij me halen. Dus moet ik wel zorgen dat er wat keuze is. 














Nou ik heb het weekend mijn best weer gedaan en vandaag heb ik ze afgewerkt.
De kleinkinderen sliepen vanmiddag en ik dacht dan kan ik wel wat steentjes gaan plakken. Zodoende heb ik ze vandaag af kunnen maken
 
Deze met het relief zijn met de cuttlebug gemaakt . Mijn vriendin Plony was zo lief om ze voor me te maken en ik kon er mooi op borduren. Was er zo weg van dat ik er zelf ook een besteld heb maar daarover de volgende keer meer. Hopelijk is hij morgen binnen.






 









De laatste heb ik eerst uitgeprint en toen daar boven op gaan borduren. Ik heb al meer over deze techniek  geschreven                                                                                                                                                                             
Zo heb ik weer een aantal kaarten op voorraad en ik hoop dat er voor elk wat wils bij zit. Er zullen er zeker nog gaan volgen want ik heb wel ontdekt dat dit ook wel een verslaving is. Als er maar borduurwerk bij zit he hahahahaha

Groetjes Bets.

vrijdag 20 april 2012

Kaarten

Wil ik een nieuw stukje schrijven op mijn blog en zie dat alles is veranderd. Dus even zoeken maar ik geloof dat ik het doorheb.Was er net aan gewend en nu weer alles opzoeken.Maar jullie zullen zien of het is gelukt.hihihihihihi
Graag wil ik jullie de kaarten nog even laten zien waar ik mee bezig was op de beurs. Ik heb ze thuis afgemaakt en er strassteentjes opgeplakt.Ja ik moet er nog even op terug komen. Nu bijna een week geleden en ik loop nog na te genieten. We hebben zoveel mooie complimenten gekregen dat ik er gewoon verlegen van geworden ben. Zo en dan zal ik jullie nu niet meer over de beurs lastig vallen . Fijn weekend allemaal en tot de volgende keer. Groetjes Bets.

dinsdag 17 april 2012

Laat


Ik ben een beetje laat maar ik zat zonder internet.
Ja ik wil het nog wel even hebben over de beurs van afgelopen zaterdag. Heel vroeg op om op tijd bij Gonnie te zijn. Ze heeft ons de hele dag geholpen en ik wil haar daarvoor nogmaals bedanken via deze weg. Zonder haar kunnen we niet . Ze neemt ons heel wat werk uit handen en we worden ook goed verzorgd met de koffie en thee ,broodjes en ja zelfs een slaatje had ze meegenomen. En dat kunnen we op zo.n drukke dag wel gebruiken. Om even voor zeven uur waren we er en zijn we begonnen met het opbouwen van de kraam. Alice had de rechterkant en ik de linker.zo ook op de foto. Alice had ook weer prachtige dingen bij haar.Altijd weer een heel werk de kraam want ruimte kom je altijd te kort. Maar het was weer gelukt om voor half tien weer een mooie kraam te hebben. Nog even naar de Gast. Ja ook ik wilde wel wat spullen hebben. En toen snel terug want de beurs ging open. Nou het is druk geweest vanaf het begin tot bijna einde. Rond een uurtje of vier konden we voor het eerst even rustig koffie en thee drinken. Maar wat heb ik genoten van al die mensen die de moeite nemen om bij je te komen kijken.
Oude bekenden en nieuwe mensen heb ik gezien. Allemaal hartelijk dank.


Snel nog even over de beurs voordat het is afgelopen . Want ja ik wil zo graag nog even wat spullen halen o.a. bij Funny button mooie knoopjes voor op het japanse kleed .Ook nog even wat mooie klossen venus garen en wat steentjes om wat borduurwerk op te fleuren , Nog wat mylar. Oh ik word altijd zo hebberig .Hebben jullie dat nou ook?



Om vijf uur was het afgelopen en moesten we alles weer opruimen. Nog even wat gedronken en met Jose gepraat.
Voor mij was het een dag met een gouden randje.Hoewel ik het zondag wel heb gevoeld qua gezondheid maar ik heb het er voor over.
Hopelijk volgend jaar weer.
Groetjes Bets Otterspeer.

dinsdag 10 april 2012

naam / papieren rozen boeket


Zo als beloofd in een van mijn vorige blogs laat ik even zien wat ik van de rand gemaakt heb.
Het is een naaimachinenaalden mapje geworden.

Ook is er gevraagd of je duidelijk je naam bekend wilde maken op de beurs nou volgens mij gaat dat ook lukken. Een naambord ,een badge en naamkaartjes .Met dank aan Tiny Spaan die het voor mij digitaliseerde. Zij kan dit heel goed en maakt hele mooie dingen. Jammer dat ze geen blog heeft.
Het paasweekend gebruikte ik om het papieren rozen boeket af te maken . Ik neem het ook mee naar de beurs. Dan kunnen jullie het ook bewonderen. Ik werd helemaal vrolijk van al die kleurtjes.
Zo en dan nu maar eens wat spullen bij elkaar gaan zoeken. Het is zo zaterdag. Hoewel het ook oppas dag is dus of ik zover kom tussen de slaapjes door?
Fijne dag allemaal.
Groetjes Bets.

zondag 8 april 2012

rozen


Natuurlijk ben ik weer veel te laat begonnen voor de beurs. http://www.borduurwereld.nl/Beurs/Lockhorst.htm
Het gonst nog in mijn hoofd van de ideeën . Maar ik was begonnen met de rozen en die wil ik toch wel af hebben. Nou de krans is klaar en de roos met vogel op stam ook nu nog een mooi gemengd boeket en daar zijn we druk mee aan de slag. Dus een kort bericht want ik heb het druk druk druk. hihihihihi

gr bets

zondag 1 april 2012

kruissteekjes 2


Afgelopen week druk bezig geweest voor de borduurbeurs in Sliedrecht . http://www.borduurwereld.nl/Beurs/Lockhorst.htm
Ja ik moet toch wat laten zien.
Kruisteekjes geeft toch wel een bijzonder effect . Als je het op echt linnen borduurt dan is het net alsof het met de hand is gedaan. Het is een heel werk om de kruisjes om te zetten voor de machine maar het resultaat is er dan ook naar. En de volgende is vlug te borduren waar je anders een paar dagen over moet doen. Ik ben begonnen met vera(zie mijn vorige bericht) inmiddels ook vergroot.
Daarna de hieronder geborduurde dingen . Het is heel leuk om te doen maar erg tijdrovend.


De zak links onder wil ik ook nog in kleurtjes borduren . Leuk om het in verschillende dingen te laten zien. Links boven een rand waar ik nog even over moet verzinnen wat ik daar van ga maken.
Rechts een naalden boekje met speldenkussentje. En rechts onder heb ik het vast geniet op schildersdoek. Hoop de dingen die ik nog wil doen te halen maar ik ben bang dat ik weer veel te laat begonnen ben . Aankomende week twee dagen opassen drie keer met mijn man voor onderzoek naar het ziekenhuis naar de kapper enz enz. Dus waarschijnlijk een week waar niet veel tijd voor de hobby in zal zitten. Ik hoop jullie allemaal op de beurs te zien .Ben al begonnen aan een logo (met dank aan Tiny Spaan) voor op een badge en de naam kaartjes zijn geknipt .


Fijne zondag nog .
Groetjes Bets.