maandag 26 mei 2014

Ooievaarsdorp / verjaardag

Het is een heerlijke maar heel drukke verjaardag geweest. Ik wil dan ook iedereen nogmaals dank zeggen voor alle felicitaties ,lieve kaartjes , bloemen ,chocolade en prachtige cadeaus .Ik ben echt enorm verwend. Kijk maar eens.

Foto: Allemaal hartelijk dank voor de felicitaties die ik gisteren kreeg. Ik ben enorm verwend. Was een super leuke maar enorm drukke dag. Om 2 uur ging ik vannacht naar bed. Nu maar wat opruimen en van de zon gaan genieten. Straks een heelijke BBQ bij Jeannette van Eersel . Fijne dag allemaal en geniet van de zon.


Afgelopen zaterdag was ik met onze dochter schoonzoon en kleinkind in het ooievaarsdorp in Groot Ammers. erg leuk de Graan molen was ook open en konden we bezichtigen . Dit hebben we dan ook uitgebreid gedaan. Wat ook nog leuk was dat er een hele oude kachel stond en laat die nou ook in mijn ouderlijk huis in de keuken gestaan hebben. Dus er kwamen weer heel wat gedachten boven. Zelfs de kachel poets wist ik nog te herinneren. Zebraline en volgens die meneer was het ook nog te koop . Ja ja vroeger moesten we eerst houtjes hakken voor we het warm kregen. Wel een hele leuke middag gehad en lekkere meel gekocht Gemalen in de molen . Nou dat gaan we dit weekend dan maar eens uitproberen.

 
 
 

donderdag 15 mei 2014

T-shirts en poncho's

Jullie dachten natuurlijk die doet ook niet veel maar ik heb het razend druk. En dan ben ik in de avond uitgeteld. Mijn schoonmoeder ligt in het ziekenhuis en daar hebben we het druk mee. Gelukkig gaat het tot nog toe goed hoewel we nog een hele lange weg te gaan hebben.
Maar ik ben achter de schermen wel bezig geweest met de cameo.
Deze t shirts heb ik gemaakt voor de kleinkinderen. Wat vind ik dit super leuk om te doen.






Ik begon met de grijze. Daarna het paard op een jurkje en had de smaak te pakken .Toen wilde ik met meer kleuren dus de Furby 's (Foto Boven) en dat vond ik nog leuker .De kleuren moesten apart verwerkt worden en dat was best spannend of het ging lukken. Jammer dat het op de foto niet zo goed uitkomt.  Deze shirts zijn waarschijnlijk nog te groot maar ze groeien er vanzelf in. Dan ook nog een jurkje (blauw) voor andere kleindochter. En oma was zeer tevreden hoewel ik nog wel verbeteringen zie voor de volgende keer.

Ook de poncho's heb ik afgehaakt en hoop dat ze die met plezier gaan dragen. Zijn mijn restjes wol nog ergens goed voor.

 
Zo nu op naar het volgende project. Maar eerst mijn verjaardag vieren Zaterdag en dan Zondag genieten van het mooie weer. Hopelijk kunnen we lekker buiten zitten en knutselen in de tuin.
Fijn weekend allemaal.
 
 
 

zaterdag 3 mei 2014

Veel te lang geleden.

Tja het is veel te lang geleden dat ik een blog bericht schreef. Ik heb het te druk gehad en ook mijn gezondheid liet te wensen over. Maar ik heb me voorgenomen om mijn best weer te gaan doen .
Ben nu bezig met allerlei cadeautjes . Ja eind april begin mei is bij ons een verjaardag run. En dan zijn de cadeautjes en kaarten niet aan te slepen . Deze kaarten zijn al bij de eigenaar terecht gekomen dus die kan ik wel laten zien. Ik heb ze geborduurd met de borduurmachine.
 


 
Ook mijn andere hobby de cameo ben ik druk mee. Deze maakte ik voor mijn schoonzusje die gisteren jarig was. Vandaag viert ze het dus ik ben benieuwd of ze het leuk vind.
 
 
 Voor mijn lieve schoonmoeder die vandaag jarig is maakte ik dit  doosje met geld erin.
Ze is 87 jaar geworden  .Ze vond het doosje zo leuk dat ik het voor haar nogmaals maakte. Ik ben niet zo van hetzelfde maken maar ja dit is een uitzondering.
 
 
Ja en dan maakte in voor mezelf nog deze kussens. Tenslotte ben ik ook bijna jarig. Had ik ooit eens in een reclame folder gezien en dacht dat kan ik ook was alleen steeds niet van gekomen.
 
 
Zo dat was het weer voor vandaag op naar de verjaardagen.
Fijn weekend allemaal.