zondag 9 juni 2013

Kruissteekjes omzetten naar een bestand voor de borduurmachine

Zo hier ben ik dan weer. Zoals jullie zien heb ik mijn achtergrond veranderd .Helemaal zelf zonder hulp ja ja ik ga het leren Ben nog niet helemaal tevreden maar al doende leert men toch?
In 1 van mijn vorige blogberichten vertelde ik dat ik bezig was met een patroontje om te zetten in kruissteekjes voor de machine en dit is het resultaat. Het is altijd weer een heel werk . Je kan het net zo goed met de hand borduren maar als je het nogmaals wilt maken dan ben je veel eerder klaar met de machine .
Verder ben ik nog met een breitas bezig op bestelling . Deze mevrouw had hem gezien op de beurs en nu wilde ze er ook heel graag een hebben. Nou dat kan maar omdat ik niet meer dezelfde stof kon krijgen mocht ik er mijn eigen draai aangeven. Ze zei alles wat jij maakt is mooi dus ik ben al gauw tevreden . Nou dat is toch wel heel erg leuk om te horen. Foto houden jullie te goed.

Ja en dan hadden we afgelopen vrijdag de trouwerij van ons neefje. Ja het blijft mijn neefje ondanks zijn leeftijd. Het was een prachtig paar en het cadeau viel in goede aarde .Iedereen had zijn best gedaan om een mooi A 4 tje te maken en zo hadden ze een prachtig boekwerk. Ja ook het weer werkte helemaal mee .Eerst met een oude schoolbus van uit Lekkerkerk de bruid ophalen in Berkenwoude. Daar een lunch gehad. Toen naar Bergambacht.  Prachtige locatie om te trouwen nl. in de molen op Bergambacht. Daar ook champagne gedronken en bruidstaart gegeten .Toen weer naar Berkenwoude om  in het kerkje over te trouwen . Daarna naar Lekkerkerk om in het Amicitia Receptie te houden. Groot diner en feestavond erachteraan. Of te wel een topdag gehad.

En zo was de week weer heel snel voor bij.
Groetjes Bets


4 opmerkingen:

 1. Mooi hoor je achtergrond, ben er ook ff mee bezig geweest maar het kwartje is bij mij ook gevallen.
  Dat is mooi geworden hoor je borduurtje. Altijd leuk om te horen dat wat je maakt altijd mooi is,en makkelijk om dan de vrije hand te hebben.
  Het was zeker mooi weer voor een bruiloft en feest vrijdag.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi borduursel. Waarvoor gebruikt je dit nu?

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt in mijn een van mijn volgende blog berichten. Om jullie even nieuwsgierig te maken.

   Verwijderen
 3. Hoi Bets, ik ga de clou dus niet verklappen, maar mooi patroontje is het geworden. In het echt zal íe nog wel mooier zijn dan op de foto. Goed gelukt je achtergrond wisseling, top!!
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen