zaterdag 12 oktober 2013

Zwarte Pietjes

Ik ben wel heel erg bezig met de sint helpen. Wat zal hij blij met me zijn .De zwarte pietjes zijn klaar voor in de schoen en ik vind ze zelf super leuk geworden. Ja ik zei toch al dat de haaknaald en ik nog eens vrienden zouden worden. Nou dat gaat geloof ik al aardig lukken .

Nu weet ik dat er een hele discussie is over zwarte piet op face book en twitter   Iedereen heeft zijn eigen mening en die respecteer ik maar  wij vieren sinterklaas en daar horen zwarte pieten bij.

Ik heb deze zwarte pietjes uit het blad boordevol van pipoos magazine van november 2010. Alleen hadden deze geen oorbel in en ik vind een piet hoort een oorbel in toch?

 
Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Fijn weekend allemaal.
Groetjes Bets

6 opmerkingen:

 1. Ik vind ze geweldig leuk, en inderdaad piet hoort een oorbel in te hebben.
  Zal de sint blij mee zijn met al die hulp.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die zijn grappig en goed gelukt, volgens mij ben je al vrienden met je haaknaald, daar hoef je geen moeite meer voor te doen...Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, geweldige cadeautjes zo, de haaknaald en jij zijn meer dan goede vrienden zo te zien! En ja, ook voor mij horen Sint en Piet gewoon bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke pietjes!Ja Pieten horen helemaal bij Sinterklaas, is een traditie. En kinderen vinden dat ook heel leuk, want Pieten doen ook grappig. Het zijn zure mensen die er wat van te zeggen hebben!
  Gaat het met je gezondheid?

  Groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi, ik kan het tijdschrift nergens meer krijgen, kan je me helpenaan het patroontje? gr, suzanne

  BeantwoordenVerwijderen