donderdag 23 oktober 2014

Alweer een maand om.

Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Het is al bijna weer een maand geleden dat ik op mijn blog schreef.

Eerst even een update van de enkel voor degene die zo met mij meeleven. Ik heb inmiddels een MRI scan gehad en daar was helaas niets meer op te zien dan wat vocht in de gewrichten. Nu weten we het echt niet meer en het zal moeten slijten. Hier heb ik het wel erg moeilijk mee gehad want ik loop nog steeds met een rollator. Niet dat dat nu zo erg is maar ja ik ben nog net geen zestig en eigenlijk toch nog te jong voor rollator in de woorden van mijn arts gezegd. Jullie snappen dat dit even hard aan kwam. Mede ook omdat de huisarts het direct over aanpassingen in huis of verhuizen had. Dit moeten we even goed op ons laten inwerken voordat we directe stappen gaan ondernemen.

Verder zijn we veel in het ziekenhuis geweest voor mijn schoonmoeder . Die heeft drie dagen op de intensive care  gelegen met een bloeddruk van 110 bij 35 en een lekkende hartklep. Jullie snappen dat dat helemaal niet goed ging. Gelukkig gaat het weer beter met haar en is ze weer op de revalidatie in het verzorgingstehuis in ons dorp en kan ik achter de rollator bij haar op bezoek.


Ja en dan heb ik deze maand best nog veel gedaan . De vorige keer sprak ik over Britt haar sjaal en muts Die zijn af .(Foto links boven) Ook haakte ik een AH tas om . Zo leuk om te doen. (Foto rechts boven). Een knuffel muis (Links onder) En een wit hemdje heb ik opgepimpt met stras steentjes.


En dan ben ik nog bezig met portemonneetjes haken en borduren en ook brillenkokers zijn aan de orde. Dit zijn al voorbeelden voor de beurs in april 2015. Ja je moet vroeg beginnen anders is het zo strassen op het eind.  Ook ben ik een banner aan het maken voor de beurs maar daar over een volgende keer meer.

Zo nu ga ik even bij jullie kijken en de wave steek opzoeken op internet. Kopje thee erbij en genieten.
Fijn weekend voor jullie allemaal.

8 opmerkingen:

 1. Tje, wat een nieuws is dat. Ik hoop dat als het even gezakt is, je weer langzaam opknapt en er verbetering zichtbaar zal zijn.

  Je maakt erg mooie dingen. De portemonnee's zijn erg lief en de muis is een schatje.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heftig allemaal, gewoon langzaam aan hoor alles op zijn tijd. Hoop dat er nog verandering en verbetering in zit voor de toekomst.
  Fijn dat het met je schoonmoeder nu weer wat beter gaat en je er op visite kan.

  Je hebt zeker nog genoeg gehobbyd leuk om te zien zal ze vast blij mee geweest zijn met de muts en de sjaal.
  Ook al je ander creaties zijn stuk voor stuk plaatjes geworden.
  Je voorraad voor de beurs groeit alweer.

  Jij ook een heel fijn weekend.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vervelend bericht inderdaad maar even goed op je laten inwerken en misschien word het nog wel beter.
  Maar ik zie dat je creativiteit er totaal niet onder lijd ........mooie dingen heb je gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks die enorme vervelende lichamelijke klachten, maak je nog steeds erg leuke en mooie dingen. Zo genieten om dat weer telkens te zien. Hoop dat je snel minder pijn gaat krijgen, dat is helemaal niet fijn voor je. Fijn dat het weer beter met je schoonmoeder gaat.

  BeantwoordenVerwijderen