woensdag 19 november 2014

 
.
Tja en dan is de sint in aantocht. Dan moet je toch wat leuks maken . Nou dat was deze keer niet zo moeilijk . Ik had al veel keer op internet zo iets voorbij zien komen. De 3 d lijstjes zijn echt in. Elke keer als ik bij de action kwam waren ze op. Maar vorige week kon ik er dan nog net 4 bemachtigen en bij thuiskomst was er helaas 1 gesneuveld. Of dat in de winkel al zo was???? Jammer maar helaas.
Ik zocht even naar Mirjam Peters  ze heeft n.l. een uitgebreide beschrijving gemaakt en die heb ik gebruikt om de 3 d lijstjes te maken. Ik zou echt eens bij haar op haar blog kijken ze maakt zulke mooie dingen. Mirjam Bedankt voor de uitleg. Ik heb vandaag onze twee dochters en kleindochters er super blij mee gemaakt. De middelste met kerst is voor mezelf maar ik heb de Kerstman met slee, ster en boom ook uitgesneden dan kunnen ze veranderen als de sint weer vertrokken is. Op de foto is het niet heel duidelijk te zien maar tussen de huizen fietsen twee pieten .Ook zitten sint en piet op de daken. Even kijken of ik een duidelijkere foto kan vinden.
 
Kijk deze is beter. Kan je wat duidelijker zien. Ik vond het een leuk idee en erg leuk om te maken.

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zoiets cadeau te kunnen geven.
  Heel erg leuk om te zien.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn mooi geworden en wat leuk zo met die lichtjes erachter.
  Dat zijn leuke cadeautjes geworden.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem in het echt gezien en vond hem supergoed gelukt. Leuk dat je kunt afwisselen met de kerstman als het zover is.

  BeantwoordenVerwijderen