zondag 19 juli 2015

Vakantie

Voor heel veel mensen is de vakantie tijd is weer aangebroken .Het is stil in het dorp en ook op Facebook is er minder te beleven . Wel mooi de tijd om eens lekker op het net te surfen en wat een leuke dingen zie je toch voorbij komen .Ik ben met het handwerken wat minder bezig omdat mijn reuma niet mee wil doen jammer hoor . Had een haakwerk waar ik mee bezig ben maar na een uurtje zere handen dus dan maar de volgende middag een breiwerkje opzetten hetzelfde pfft dat is we balen .Maar ik heb me verdiept in het lutterloh systeem en de eerste pasjurk voor de kleindochter is klaar .Ben benieuwd hoe het staat. Ook heb ik een shirt en een rok uitgetekend. Nu op stof uit en lekker aan de slag. Ook ben ik me aan het verdiepen in een tas voor mijn borduurmodule helaas zit dat er bij de brother tegenwoordig niet meer bij. Heel jammer voor zo.n dure machine. Maar omdat ik om de veertien dagen naar de club ga wil ik hem toch iets beter beschermen . Dus daar ben ik ook voor aan het brainstormem .
Dan wil nog even vragen of jullie misschien nog weten van wie het patroontje op de rechter kaart was Ik kan hem n.l nergens meer vinden. Zou ik teveel patroontjes hebben?

Allemaal een hele fijne vakantie en als jullie uitgerust zijn dan hoop ik weer wat van jullie te horen . Groetjes Bets. 3 opmerkingen:

 1. Dat is heel vervelend als je dingen wil doen en je handen werken niet mee.
  Wel fijn dat je dan nog andere dingen hebt die je kan gaan doen.
  Ben benieuwd naar de uitwerking van de tas die je gaat maken voor je nieuwe borduur machine.
  Jij en je gezin ook een hele fijne vakantie.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah had je al een tijd gemist. Fijn dat je nu andere leuke dingen maakt.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen