maandag 21 september 2015

3D Vogel

Afgelopen week zijn Alice en ik bij elkaar geweest om de club voor te bereiden voor de maand oktober.  Het was weer heel gezellig om samen iets te doen  . En al snel was het een lekker rommeltje op de tafel. Ik kan daar zo van genieten .
 

Alice maakte haar blokken van de trapunto af en dat werd een schitterend kussen. Kijk maar eens op haar blog (klik) daar verteld ze het een en ander erover en kan je het kussen bewonderen.

Ikzelf maakte een schilderijtje op canvas. Ik begon met eerst het canvas los te halen van het frame en dit heb ik geschilderd.
 
Intussen zocht ik wat lapjes en garen wat ik wilde gebruiken bij elkaar .Toen het droog was heb ik aan de achterkant strijkvliseline erop gestreken

 
En daarna ben ik begonnen met het borduren deze keer koos ik voor een patroon van Anita Goodesign  (klik) Eerst de losse delen en toen de vogel. Ik begon met borduren om 10 uur en was om 18.00 uur klaar met borduren . Een grote klus maar het resultaat was er ook naar. En in de avond kon ik het niet laten om hem in elkaar te zetten met dit als resultaat . Hij hangt nu mooi te pronken in mijn hobby kamer en ik denk dat de dames op de club wel zin hebben om aan dit project te beginnen.Ook heb ik nog een paar blokken van de sprei geborduurd maar daarover een andere keer meer. Fijne week allemaal.

2 opmerkingen: