donderdag 12 januari 2012

slinger


Even laten zien dat ik wel bezig ben. Ondanks dat de kleinkinderen net geboren zijn ben ik er maar vast aan begonnen. De tijd gaat zo snel en ja het kan maar vast klaar liggen. Het is een verjaardagsslinger. De namen Rosalie en Britt zijn klaar ook 1 en 2 jaar Ja ja ik denk ver vooruit.Ga zelfs nog een stapje verder. Ik maak de cijfers 0 tot en met 9 dan gaat hij lekker lang mee.

Dan wil ik iedereen nog bedanken voor de mooie woorden die ik kreeg na het openen van mijn blog. En zoals jullie zien heb ik in die paar dagen al 6 volgers . Geweldig. Dank jullie wel.

groetjes Bets

5 opmerkingen:

 1. Hoi Bets , via een ander blog ( van PLONY) kwam ik jouw tegen ik ben ook pas begonnen met een blog het is leuk hoor maar wel veel werk vind je niet, je hebt er een volger bij hoor, ik hoop dat je bij mij ook een kijkje wilt nemen af en toe.
  En volger worden ja dat zou ik helemaal top vinden hihi, dat borduren doe je met de machine he het is prachtig hoor , dat is ook een hele kunst hoor ik kom zeker even bij je kijken hoor zo nu en dan , groetjes NEL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er geweldig leuk uit!!!!!!!!!1
  En hartstikke leuk je blog met die muisjes!!!!!1
  marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gemaakt.......en inderdaad het kan maar vast klaarliggen en op die manier kun je hem inderdaad lekker lang gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo boffen wij even!!! Dat zijn gave slingers!!

  Liefs Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die slingers heeft niet iedereen. Maar wij wel. Wat is het toch een lieve oma.gr annemieke

  BeantwoordenVerwijderen