dinsdag 7 februari 2012

waxinelichtjes en ketting van gepunnikt draad


Deze keer wil ik jullie iets laten zien met gepunnikte draad . Ik kocht een punnik molentje op de beurs in Rotterdam Van Prym en heb er erg veel plezier van. Een tijdje geleden maakte ik deze waxinelichtjes houders .Ook zag ik iemand met een ketting en ik dacht die ga ik ook maken . Maar ik heb er mijn eigen draai aan gegeven door er kralen in te verwerken. Deze kralen kocht ik vorige week en zo kon ik de ketting afmaken. Ben benieuwd of jullie hem leuk vinden.
Ook wil ik iedereen bedanken die op mijn blog zijn komen kijken. Ongelofelijk zoveel mensen en volgers . Ik ben er stil van.
gr bets.

5 opmerkingen:

 1. Je waxinelichtjes zien er heel gezellig uit maar je ketting vind ik inderdaad wel heel erg apart wat leuk dat dit soort dingen weer te maken zijn van het punnikken
  Groet,
  Ada

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden Bets met die kralen en je waxinelichtjes zijn ook heel gaaf. Lekker bezig meis, het is buiten toch veel te koud dus dan maar lekker het hobbykamertje in toch?
  Liefs,Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Bets,je bent winnaar van mijn give away!!!!!
  liefs,marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Bets, ik heb een award gekregen en die mag ik doorgeven aan 5 anderen, een beetje ter aanmoediging zeg maar. Ik kon jou natuurlijk niet overslaan dus als je hem leuk vindt.....kom hem even ophalen op mijn blog. Liefs,Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He Bets, dank voor je berichtje op mijn blog, maar de give away is al gesloten. Wellicht doe ik er in de toekomst nog een, dan kan je lekker mee doen! Ik ga eens even op je blog snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen