woensdag 9 januari 2013

Blogachtergrond / BFC tas 1Ja daar ben ik weer met foto's. Met dank aan Alice die me heeft geholpen .Ik ben er enorm blij mee.
Ook heeft ze mij geleerd hoe ik mijn blogachtergrond kan veranderen en dit heb ik er van gemaakt. Ben benieuwd hoe jullie het vinden .

Afgelopen vrijdag hadden we de borduurclub in Gouda en we zouden projecten afmaken. Nu heb ik nog 1 ding wat afgemaakt moest worden maar dat was teveel en te ingewikkeld om mee te nemen. Daarom begon ik aan iets nieuws wat al even op mijn verlanglijstje stond. Een tas van BFC. http://www.bfc-creations.com/ 


Nu was ik begonnen met het borduren van de panter. Helaas had ik toch niet de goede kleur borduurgaren dat bij mijn stofjes paste meegenomen (dat heb je als je in de avond en lamplicht nog alles op moet zoeken ) bleek toen ik aan het borduren was. Toch heb ik het afgeborduurd en ik maakte dit toilettasje ervan . Die ik met naaibaar plastic ( tafelzeil )voerde voor evt. lekkage. Past leuk bij de tas die ik dan nu wel ga maken.
 
 
Inmiddels ben ik begonnen met naar mijn menig betere kleuren bij de stofjes. Dus word vervolgd. 
Groetjes Bets. 
 


4 opmerkingen:

 1. Dat is een hele mooie achtergrond op je blog, en ook je foto's zijn weer heel erg leuk ben benieuwd hoor. Staat ook nog op mijn wensen lijst maar dat zal nog wel ff duren hoor een borduurmachine.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. te gekke tasjes heb je gemaakt.
  Ik ga ook eens op de achtergrondsite kijken, ik vind je achtergrond heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat je alle kanten op kunt met deze borduur. En handig dat tafelzeil aan de binnenkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Bets,
  Wat maak je leuke dingen!
  Ben je net gaan volgen.
  Wil je mijn blog ook volgen?
  Graag hoor ik van je.
  Met vriendelijke groet,
  Wanda Vervoorn
  www.decoratiesvannu.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen