donderdag 3 januari 2013

Het Bombardement./ club

Vanavond naar de film geweest samen met onze dochter en de buurvrouw.
Wij wilde heel graag de film Het Bombardement zien nadat we dit gelezen hadden:

Het Bombardement is een romantisch oorlogsdrama over de jonge Vincent (Jan Smit) en de uit Duitsland gevluchte Eva (Roos van Erkel)

Hij is in Rotterdam om geld te verdienen voor de oversteek naar Amerika, zij is er om te trouwen met de Nederlandse zakenman Dirk (Pieter van der Sman). Terwijl de oorlog in Nederland uitbreekt, ontvlamt tussen Vincent en Eva een even heftige als onmogelijke liefde.

Dan breekt 14 mei 1940 aan, de dag dat het centrum van Rotterdam gebombardeerd wordt en de jonge geliefden elkaar uit het oog verliezen.

We besloten om de mannen thuis te laten en gingen eerst in de stad iets eten .Ja ik weet het de kilootjes vliegen eraan maar onze dochter heeft nog vakantie dus we genieten er nog maar even van.


Wij raden iedereen aan om de film te gaan bekijken want hij was geweldig.Tenminste dat vonden wij. hihihi

Zo en dan nu snel alle spullen voor de club gaan opzoeken want morgen is de eerste Gouda club weer. Deze keer gaan we iets afmaken waar we aan bezig zijn of iets wat je nog graag wilde doen.
nou ik heb het eigenlijk alle  twee nog wel dus even kijken wat we morgen gaan doen.
Jullie zien het wel in mijn volgende blog berichtje.
Groetjes Bets.

2 opmerkingen:

  1. Denk ook niet dat ik manlief mee krijg naar die film (hihi) Leuk om te lezen dat het een leuke film is wie weet, veel plezier in Gouda.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was zeker een mooie film!!
    x Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen