maandag 15 juli 2013

verjaardagscadeautjes en kerstkaart

Afgelopen weekend hadden we drie verjaardagen en daar maakte ik dit voor.
 
 
Ik kocht iets voor het bad en versierde het met een leuk toefje van bloemen en wat frutsels die ik gemaakt had met de doublle doo. Onze vriendin vond het erg leuk. En haar dochter die samen met haar moeder jarig is kreeg een boekenlegger. Helaas was die er niet (met haar nieuwe vriend uit eten)
Maar moeders zou het doorgeven. En die plus de tantes wilde het ook wel hebben dus dat komt wel goed denk ik.   
  
 
Ja en toen ik bezig was dacht ik kom gelijk nog een kerstkaart omdat ik ze toch altijd pas op het laatste moment  af heb. Zou het dan dit jaar gebeuren dat ik niet in de stress hoeft te schieten omdat ik ze nog niet af heb??????? Vind het wel moeilijk om nu al inspiratie op te doen voor kerst.

 
Ja en dan de derde verjaardag .Deze mevr. kreeg geld en dat verstopte ik in een boek. Geen echt boek maar een kaart in de vorm van een boek. Ook hier gebruikte ik weer mijn doublle doo en wat frutsels en bloemen. Aan de binnen kant van het boek maakte ik een enveloppe waar ik het geld in kon doen en aan de andere kant maakte ik een gedichtje dat voor haar van toepassing was. Ik vond het zo leuk geworden dat ik er zelfs nog een maakte voor een andere keer. Zo had ik weer mooie cadeautjes die goed in de smaak vielen. Ja en dan moet ik me nu nog op een mannen kaart gaan storten. Oef dat word nadenken want hier ben ik niet zo'n ster in hoor.
 
 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Dat zijn weer mooie creaties geworden. Mannen kaarten zijn inderdaad veel moeilijker. Ik vind je kerst kaart heel erg mooi geworden.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een feestje voor degenen, die jouw kaarten hebben gehad.

    BeantwoordenVerwijderen