woensdag 13 november 2013

Paddenstoelen/eikeltjes/pompoen/zwarte pietjes/Baby Born kleding en over Mezelf.

Hoera ik ben klaar met bestralen!!!! Heb wel wat brandwonden (pijnlijk) maar als het goed is moet dat vanzelf met de zilverzalf weggaan. Dus  ben ik op de controles na klaar. Heerlijk om weer over een eigen agenda te gaan beschikken. Wat heb ik dat gemist. Ruim zes weken elke dag heen en weer naar het ziekenhuis en dan een halve dag onderweg zijn gaat je niet in de koude kleren zitten .
Nu wel moe maar komt goed . Ga weer leuke dingen doen. Heb zoveel in mijn hoofd.

Het was even stil met de berichten maar ik heb wel wat gedaan hoor. Ik laat even wat dingen zien. Om te beginnen met de herfst die nu toch echt in het land is .Ik maakte paddenstoelen ,eikeltjes en een pompoen.
 
Ook maakte ik nog wat Baby Born kleding voor de sint maar die laat ik een andere keer zien . Ik weet dat mijn dochters mee lezen dus vind ik het niet leuk als ze alles gezien hebben. Jammer meiden hahahahaha.

 
Deze zwarte pietjes gaan op een snoer met kerstlichtjes . De ogen en monden zijn uitgeknipt zodat die een mooi licht effect geven. Het is een project waar onze dochter drie jaar geleden al mee begon.
Ze zag het niet zitten om af te maken en vroeg of ik het wilde doen. Dus bij deze gedaan. Het patroon is van Sari en uit het jaar 2010 maar nu nog heel leuk. Zoals jullie zien niet stil gezeten.
 
Nu op naar het volgende project met 12 verschillende kleuren bollen wol. Maar daarover een volgende keer.
Fijne dag allemaal.
groetjes bets.
 
  


7 opmerkingen:

 1. Zo meis......nu proberen de leuke dingen weer bovenaan je lijstje te krijgen hoor. Even weg van het heen en weer gereis elke dag en de bestralingen. Deze mooie freubels zijn alweer heerlijk om te zien en als je weer zover bent dat je je inspiratie weer terug hebt dan kunnen wij er weer voor gaan zitten hoor......Ik kan niet wachten.
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch positief ingesteld.....erg fijn dat je weer over je eigen tijd kan beschikken.
  En je bent weer super bezig, leuke dingen heb je gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks ma voor het afmaken van de pietjes!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat is fijn dat je weer zelf over je agenda kan beslissen. Nu lekker bij komen van alles, leuk hoor wat je allemaal hebt gemaakt. Nog veel plezier met je volgende projecten.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn voor je...onze buurvrouw is ook net van alles af en die is ook zo blij dat ze weer wat rust heeft, en nu weer op gaan bouwen...je hebt in ieder geval wel leuke dingetjes gemaakt, toch fijn dat je zo een hobby hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Bets, je hebt inderdaad vast meer gedaan dan je hier laat zien, ben benieuwd naar de andere dingen. Leuk worden die pietjes zeg!
  Tot gauw, groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had je berichtje gemist, maar wat fijn dat je klaar bent met de bestralingen! Toch nog brandwonden, dat is niet netjes toch? Fijn dat je zoveel energie hebt om dingen te maken, leuke zwartepietjes!
  Fijn weekend en aansterken nu!
  Groeten Janny


  Groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen