zondag 8 december 2013

Daar was ik weer

Lieve allemaal,

Ik ben even niet op mijn blog geweest omdat ik computer problemen had. Kon niet meer op blogspot.com komen en baalde daar heel erg van. Maar nu ben ik er weer en hoop ik weer met jullie van alles te delen.

Om te beginnen Iedereen heel hartelijk dank voor de belangstelling tijdens de moeilijke afgelopen maanden. Gelukkig gaat het heel goed met mij .Ik ben weer schoon en ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik was met deze uitslag. Ben nog wel snel erg moe maar daar hoop ik volgend jaar ook vanaf te komen. Verder blijf ik tot 2015 onder controle bij artsen. Dit is in ieder geval een goed gevoel.

Ik heb niet erg veel gedaan met de hobby maar de zin begint weer te komen.
Ook heb ik de silhouetten cameo gekocht bij
 

Nu ben ik een beetje aan het uitvogelen hoe alles werkt .En ik heb er dit al mee gemaakt .
Het zit op de ruit van onze achterdeur in de bijkeuken. Het lijkt dat het scheef zit maar dat komt omdat ik de foto gemaakt heb met de deur iets open zodat je het beter kan zien.
 
 
Ook dit maakt ik er mee.
 
 
En natuurlijk ook wat kerstkaarten. Maar die laat ik niet zien dan is de verrassing er af voor de ontvanger. Helaas zal dit jaar niet iedereen een eigen gemaakte kaart krijgen want dat gaat me echt niet meer lukken dit jaar.
 
Ja ik kan er zoveel mee maar dat zien jullie vast nog wel eens. Nu eerst het computerprogramma onder de knie krijgen. Om alles er uit te kunnen  halen wat er in zit.
 
Fijne dag nog allemaal.
Groetjes Bets.
 

4 opmerkingen:

 1. Fijn om te lezen dat het weer wat beter met je gaat Bets.

  Je hebt er weer een leuke nieuwe hobby bij :-).

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed Bets, het beste nieuws dat je nu kunt krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent al lekker aan het uitproberen Bets.....gaaf om te zien en ik word nu toch wel heel nieuwsgierig naar dat apparaat hoor. Ik vraag voor onder de kerstboom maar een doos vol tijd om met vriendinnen te kunnen knutselen....doe jij dat dan ook hahaha. En dat mooie ding op de deur.......doe maar zoiets voor mijn verjaardag volgend jaar whahahaha....je weet hoe we heten hè.
  Dikke knuffel........Plony

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt goed hoor . In welke kleur wil je hem? Want jij hoeft echt niet zolang te wachten je verjaardag is nog zooooooooooooooo ver weg. liefs bets

   Verwijderen