zondag 13 april 2014

Jullie hadden nog wat tegoed !!!!!


Na een drukke week weer een berichtje. Jullie hadden nog wat tegoed van de beurs. En ik ga het even hebben over de silhouette cameo. Wat een heerlijke machine is dit en wat ben ik blij dat ik hem gekocht heb. Jammer dat ik er nog te weinig tijd voor gehad heb om de dingen te maken die ik zou willen maken. Maar zoals met alles moet je het ook leren. Nou de teksten snijden is me aardig gelukt. Ik heb er borden mee gemaakt met van die leuke teksten.

 
Deze maakte ik voor onze kleinkinderen van 2 jaar oud.
 
En deze voor een goede vriendin .
 
 
 
en deze vond ik zelf erg mooi en staat nu bij mezelf te pronken.
 
 
De volgende is voor iemand die een baby krijgt .
 
 
En deze voor een speciaal iemand.
 
Al deze borden had ik ook gemaakt voor de beurs in Sliedrecht dus jullie zullen ze wel bewonderd hebben tenminste diegene die geweest zijn.
 
Dan ben ik afgelopen donderdagavond een cursus gaan volgen samen met Alice  bij
Kelly Jacobs in Tilburg. Super leuk om van een foto een snijbestand te maken maar nog wel erg moeilijk. Mijn foto is nog niet helemaal wat ik ervan verwacht had maar daar is met veel geduld nog wel wat aan te doen. Dus we gaan nog maar flink oefenen. Jullie zullen vast nog wel eens zien wat we geleerd hebben.

Dit boekje maakte ik met de bedoeling om diegene die dit krijgt een hart onder de riem te steken . Het is de bedoeling dat de ontvanger/ster er haar belevingen er in kan opschrijven .Zo hoop ik dat het wat  helpt met de verwerking.
 
Deze had ik bij me op de beurs . Ik maakte deze door een hand borduurpatroon om te zetten naar een machine borduurpatroon. Ja en dan moet je er toch wat leuks mee doen . Nou dat is wel gelukt want ik kreeg er erg veel leuke reacties op. Iedereen heel hartelijk dank voor die lieve reacties blogjes en berichtjes. Ik heb er van genoten !!!!!!!!!! Hopelijk mogen we het volgend jaar weer meemaken.
 
 
 

5 opmerkingen:

 1. Dat is raar ik heb een reactie gepost en die is weg.
  Mooie creaties heb je weer gemaakt hoor.
  Ik vind de tekst van het onderste bord erg mooi en kreeg er een brok van in mijn keel.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Corina,

   Ik heb je reactie niet gezien en ook niet verwijderd hoor. Ikzelf vind die tekst ook zo mooi. Ik vond het via google en dacht dat is een mooie tekst voor op een bord. En dank je wel voor je complimenten. gr bets

   Verwijderen
 2. Hoi Bets! wat leuk om jouw blog te zien. Wat ben je creatief en ook superproductief!! Heb je de bordjes zelf ontworpen? Goed zeg!! Ik vind de Cameo ook helemaal te gek! Dat boekje is knap gedaan zeg!!! Zelf borduurd neem ik aan, maar ook zelf bekleed? Echt complimenten!
  liefs,
  Karin Joan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Karin Johan,

   Erg leuk dat je op mijn blog komt kijken. En dank je wel voor het compliment. Ik heb die bordjes inderdaad zelf ontworpen. Dat boekje heb ik zo gekocht maar wel zelf geborduurd met de borduurmachine. Het patroon was een hand patroon en heb ik omgezet in een borduurpatroon voor de machine
   gr bets

   Verwijderen
 3. Ik had alles al mogen bewonderen, maar nogmaals heel leuk om alles hier nogmaals te zien. Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen