donderdag 15 mei 2014

T-shirts en poncho's

Jullie dachten natuurlijk die doet ook niet veel maar ik heb het razend druk. En dan ben ik in de avond uitgeteld. Mijn schoonmoeder ligt in het ziekenhuis en daar hebben we het druk mee. Gelukkig gaat het tot nog toe goed hoewel we nog een hele lange weg te gaan hebben.
Maar ik ben achter de schermen wel bezig geweest met de cameo.
Deze t shirts heb ik gemaakt voor de kleinkinderen. Wat vind ik dit super leuk om te doen.


Ik begon met de grijze. Daarna het paard op een jurkje en had de smaak te pakken .Toen wilde ik met meer kleuren dus de Furby 's (Foto Boven) en dat vond ik nog leuker .De kleuren moesten apart verwerkt worden en dat was best spannend of het ging lukken. Jammer dat het op de foto niet zo goed uitkomt.  Deze shirts zijn waarschijnlijk nog te groot maar ze groeien er vanzelf in. Dan ook nog een jurkje (blauw) voor andere kleindochter. En oma was zeer tevreden hoewel ik nog wel verbeteringen zie voor de volgende keer.

Ook de poncho's heb ik afgehaakt en hoop dat ze die met plezier gaan dragen. Zijn mijn restjes wol nog ergens goed voor.

 
Zo nu op naar het volgende project. Maar eerst mijn verjaardag vieren Zaterdag en dan Zondag genieten van het mooie weer. Hopelijk kunnen we lekker buiten zitten en knutselen in de tuin.
Fijn weekend allemaal.
 
 
 

3 opmerkingen:

 1. Oh Bets, wat zijn dat ontzettend leuke shirtjes geworden en heeeel erg goed gelukt met meerdere kleuren flex! Super!!! Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze mooi geworden, daar zullen ze heel erg blij mee zijn.
  Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je ondanks alles toch nog creatief bezig kunt zijn. Erg leuke shirts heb je ervan gemaakt en de restjes garen zijn met deze poncho's zeker goed besteed.

  Een hele fijne verjaardag morgen en ik hoop dat je heerlijk in het zonnetje kunt zitten.

  BeantwoordenVerwijderen