maandag 8 september 2014

Alvast voor de beurs 2015 in Sliedrecht.

Ja we zijn al weer bezig met de borduurbeurs in Sliedrecht . Het duurt nog even hoor 18 april 2015 maar je kan niet vroeg genoeg beginnen om je kraam leuk te krijgen. Zeker na al jullie reacties van de laatste keer willen Alice en ik er toch weer iets leuks van maken. En sommige mensen snappen nu wat ik bedoel . We willen na de beurs iets te drinken met appeltaart!!!!!!!!!!!!! om even de benen onder de tafel te schuiven en na te kletsen. . Dus die moeten we voor half 5 halen hihihihihihi.Anders zitten we er weer naast.

Ik haakte een aantal portemonneetjes. En geloof het of niet maar ze zijn nog niet klaar of ik ben ze al kwijt. Ze vallen heel goed in de smaak . Ik vind ze zelf dan ook super leuk . En dat bracht me al hakend ook op een idee om er een te borduren . En ook deze zijn niet aan te slepen dus vandaag maar weer nieuwe beugeltjes bestellen .
Dit zijn de kleintjes . Ik heb even een euro er naast gelegen zodat jullie een idee hebben hoe klein.
Erg leuk voor de kleintjes op school of een winkelwagenmuntje in te doen. Ook  met geld erin is een super leuk weggeefcadeautje.


 

Dit zijn de grotere. Ook erg leuk. Met een bedel eraan van zelf gemaakt. Super leuk.
 


 
 
Ja en dan de geborduurde hier ga ik er zeker nog meer van maken . Die zijn zo leuk om te doen. Ik heb zelf maar een beetje een patroontje ervan gemaakt. Ga het zeker uitwerken. Zodat ik het jullie kan uitleggen op de beurs. Zo nu hebben jullie weer iets waar je naar uit kan kijken. Hoewel het nog erg ver weg is.

4 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke dingen maak je. Ik kan niet haken en neem er mijn pet voor af hoor.
  Ook die geborduurde met het hondje is erg mooi geworden, ben benieuwd wat er nog meer langs gaat komen.
  Wie weet kom ik het komende jaar wel langs bij jullie op de beurs.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt maar vroeg genoeg beginnen voor de beurs Bets. En deze portomoneetjes zijn al erg leuk.

  Als ik jullie was ging ik voor de beurs al appeltaart eten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee !!!!!!!!!!!!!!!! Maar meestal hebben we dan geen tijd omdat we de kraam moeten inrichten .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een goed begin is het halve werk, maar wel oppassen dat het niet allemaal al weg is voor de beurs omdat het zo leuk is!

  BeantwoordenVerwijderen