zaterdag 13 september 2014

Haken en breien

Ik ben aan een nieuwe sjaal begonnen met de wol van het wolcafe de limited by. Deze bol loopt met de kleuren van groen naar blauw en weer naar groen zoals ik het nu op de bol kan zien. Tot nu toe vind ik het super mooie wol om mee te haken.

 
 
Maar ja er gaat ook wel eens wat mis en dan moet je uithalen . Balen maar ja dat kan gebeuren. Goed opletten dus. Want van het uithalen word het er niet mooier op geloof ik. Het is nl. heel dun garen 8 draadjes tot 1 draad geweven .
 
 
Ook ben ik begonnen met breien . Dochter lief wilde voor haar dochter een sjaal en muts dus oma zal wel eens kijken wat het gaat worden. Donderdag ga ik voor het eerst samen met mijn buurvrouw naar het breicafé in ons dorp. Dan is dit een leuk werkje om mee te beginnen. Lekker makkelijk en dan kunnen we gelijk kletsen . Want dat zal ongetwijfeld gebeuren.
 
 
Deze wol kocht ik bij van der wouden in Lekkerkerk. Het heet katia bombon. En het voelt heerlijk zacht aan. Dus lekker voor een koude winter. De kleuren passen mooi bij haar nieuwe jas. Ja die tijd komt er weer aan de zomer gaat hard. Dus nu nog even genieten van de zon zolang het kan.
Fijn weekend allemaal.
 
 
 

2 opmerkingen:

 1. Dat ziet er allemaal weer mooi uit, ben benieuwd naar het eind resultaat van de sjaal als je de bol zo ziet erg mooi.
  Leuk hoor om iets te maken voor je kleindochter zal ze vast erg blij mee zijn.
  Fijn weekend maar dat zal wel goed komen met dit weer.
  Alvast veel plezier voor donderdag.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms moet je inderdaad even eens stukje terug, bij dit garen inderdaad lastig. Zal met wat geduld best weer goedkomen. Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen