zaterdag 1 november 2014

Tas

Op de club had iemand (Ineke) een tas gekocht en die mochten we na tekenen . Ik heb er deze tas van gemaakt. Ik maakte hem van tassenvilt die ik kocht bij de stoffenkraam in Cappelle aan den Ijssel. Jammer dat ze het alleen nog maar in het rood hadden. Ga zeker nog eens kijken of ze het in meerdere kleuren binnen kan krijgen. Oud Rose bijvoorbeeld of zwart ook heel sjiek .

 
 Het was even zoeken hoe ik hem in elkaar moest zetten want eigenlijk moest je een rits van 1 lengte gebruiken maar die kon ik niet krijgen dus toen heb ik twee risten gebruikt Ook deze hadden ze in de kleur maar tweedelig dus een dikke rits. Op zich vond ik dat niet zo erg leuk dacht ik maar goed toch gekocht en geprobeerd en ik vind dat je de rits best mag zien in deze tas. Even denken wat voor patroon en ja de schoenen van Kreation van Kara zijn natuurlijk super leuk ervoor. Was wel dik om te borduren en te naaien maar het ging. Wel eerst een basting er om heen gemaakt zodat het goed vast lag in de ring. Nog wat strassteentjes en wallah weer een project af die mee kan naar de beurs. Fijn weekend.

10 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk geworden, Bets! Op de markt in Zuthpen zag ik een kraam met wel 15 kleuren van dit tassenvilt, er zijn dus heel veel meer kleurtjes te koop. Ik koos zelf voor rood en een grijs gemeleerde tint en moet er nog mee aan de slag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ik wilde zo graag zalm rose maar dat hadden ze niet woonde ik maar in Zutphen hahahha

      Verwijderen
  2. Dat is een hele mooie tas in een hele mooie kleur.
    Het borduur maakt hem helemaal af.
    Hier ga je veel plezier van hebben.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wta maak je toch een mooie spullen en heel gevarieerd! Leuke achtergrond heb je met die bloemetjes!

    Fijne zondag,

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen