vrijdag 12 december 2014

Laten zien.

Yes ik kan weer foto's plaatsen. Nou dan kan ik jullie weer wat laten zien.
 
Foto links is een portemonnee van het restje wol waar ik de sjaal mee maakte .Rechts een doosje voor een cadeautje met heerlijke geurkaarsjes erin. En ja dan had ik een probleem met het opbergen van mijn brei naalden . De koker van mijn moeder bewaar ik nu de sokken naalden in het houtenbakje de naalden zonder knop en ja dan mogen de naalden met knop in de map die er voor maakte.
Ik nam een patroontje van Embroidery Liberty  wat ik al eens eerder gebruikte omdat ik het zo leuk vind.

Ja en dan is het bijna weer kerst. Samen met mijn twee dochters en twee kleindochters van 3 ging ik kerststukjes maken. Zo leuk om te doen .

 
   En deze is van mijn dochter .


 
We kochten op de markt allerlei dingen en groen met wat bloemen. Uit de tuin haalde nog wat meer groen.We namen zelf onze eigen schalen en potjes enz enz mee. Nou super leuke middag gehad en leuk resultaat vonden we. Moeten we traditie van maken mam werd er gezegd. Ook de vriendinnen willen volgend jaar mee doen. Ja ja gezelligheid kent geen tijd he. Ben zo blij dat ze graag thuis komen ook de vriendinnen super toch?
 
Ook ben ik al druk bezig met de tafelversiering voor de kerst. Want ja mijn feestje komt er weer aan. Deze keer heb ik 10 of  11 volwassen personen en twee kinderen aan tafel. Altijd weer leuk om te bedenken wat ik mijn gasten voor zal schotelen. Dit keer word ik door mijn jongste dochter bij gestaan met het koken omdat ik niet helemaal uit de voeten kan. Maar ik weet zeker dat het allemaal goed gaat komen. We hebben er zeker weer zin in. Word vervolgd.
 
Maar eerst moeten we nog wat andere dingen doen zoals mijn schoonmoeder verhuizen. Ja ja je zal 87 zijn en niet meer terug kunnen naar je eigen huis waar je dik 60 jaar gewoond hebt. Het huis is te oud om de voorzieningen die ze nodig heeft te plaatsen vandaar de verhuizing. En als die achter de rug is nou ja daar vertel ik een volgende keer over.
 
Fijn weekend allemaal.
 

4 opmerkingen:

 1. Het portemonneetje is echt super schattig geworden!

  Liefs,
  Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Bets wat heb je mooie dingen gemaakt...en ook leuke kerststukjes...fijn voor je dat je dochters het zo leuk vinden, is misschien inderdaad een trasitie waard...en alvast gefeliciteerd met je verjaardag...ik weet nog van vorig jaar, dat je je huis nooit niet zo heel vroeg heel kerstig kunt maken voor de visite..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een aantal van je gemaakte dingen in het echt gezien, heel erg mooi. Nog mooier dan dat ze op de foto te zien zijn! Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige dingen maak je toch, ik heb het idee dat jullie overal creatief in zijn.
  Succes met schoonmoeder, zo sneu dat ze moet verhuizen. Mijn schoonmoeder van 92 woont ook nog zelfstandig en krijgt maar een beetje hulp. Toch ben je vaak bang dat er iets gebeurd.

  BeantwoordenVerwijderen