maandag 5 januari 2015

Verhuizen.

Inmiddels bijna een maand geleden dat ik op mijn blog schreef. Ja dat heb je met al die drukke dagen en tel daarbij de verhuizing van mijn schoonmoeder op ja dan schiet er wel eens wat bij in en als eersten de leuke dingen. Ik denk dat het ook nog wel even zal duren voordat ik weer op mijn gemak aan de hobby kan want 1 ook wij gaan verhuizen en 2 moet ik worden geopereerd. We hadden om aanpassingen in ons huis gevraagd en dat was niet te doen dus werd het een indicatie op medische verhuizing. Begin december kregen we urgentie en een week later kwam er al een geschikte woning vrij waar we op konden reageren. Vandaag hebben we het contract getekend dat we de woning aanvaard hebben. En krijgen we van de week bericht wanneer we de sleutel krijgen waarschijnlijk de week van 19 jan. Dat is dus al heel snel. Dus zullen jullie begrijpen dat we het druk hebben met pakken maar vooral met opruimen want naar een kleinere woning is opruimen en afscheid nemen van spullen.

Sommige van jullie weten dat ik oudejaarsdag geopereerd zou worden aan mijn enkel . Nou ik stond te wachten op mijn dochter die me weg zou brengen en toen ging de telefoon . De operatie kon door twee spoedgevallen die in de nacht binnen gekomen waren niet door gaan. Ik heb nu zelf besloten om de operatie uit te stellen tot na de verhuizing. Een mens kan tenslotte niet alles te gelijk.

Dus even geen leuke dingen die gemaakt zijn door mij . Hopelijk kan ik snel weer wat leuke dingen laten zien . Want ik mis mijn hobby kamertje nu al .Hoewel ik wel een andere terug ga krijgen is de bedoeling. Maar hebben jullie wel eens gekeken hoeveel spullen je hebt ? Nou dat zijn heel wat dozen merk ik wel .


2 opmerkingen:

 1. Fijn dat je nu naar een woning gaat waar je wat beter uit de voeten kunt.
  Het is even doorzetten met de verhuizing (ik kan me voorstellen hoeveel hobbydingen je moet inpakken) maar daarna kun je genieten van je nieuwe ruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat is een hoop tegelijk.
  Fijn dat jullie dan al zo snel naar een andere woning kunnen verhuizen.
  Ik kan me er iets bij voorstellen hoor hoeveel hobby spullen je in moet pakken.
  Succes en sterkte.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen