zaterdag 25 april 2015

Nog even over de beurs .

Zo na de beurs van vorige week waar ik zo van genoten heb ben ik nu weer met een paar projecten bezig. Eerst natuurlijk alle spullen weer opruimen ja ja een kast vol en er komt ieder jaar meer bij . Kan haast niet meer want mijn kamertje is nu niet meer zo groot na de verhuizing maar voorlopig staat het er weer in en ik hoop er volgend jaar weer bij te zijn. Ik ben wel afhankelijk van hulp maar dat komt goed zeggen ze. Dit jaar was Gonnie niet bij ons maar Ingeborg heeft het fijn voor ons opgelost. Pluim voor Ingeborg nogmaals bedankt meis super gedaan. En Gonnie we hebben je gemist hoor. Ook wil ik onze dochter niet vergeten die alle spullen in haar auto laadde een dag van te voren en me om half 7 in de ochtend ophaalde op haar vrije dag omdat moeders haar been weer niet mee wou doen . Ze heeft geholpen met de kraam opbouwen en is me om 17 .00 uur weer wezen halen met alle spullen. Ook jij nogmaals mijn dank Annemieke ook zonder jou had ik dit jaar geen beurs gehad. En dan wil ik alle mensen die bij onze kraam geweest zijn hartelijk danken voor hun interesse Wat is het toch super leuk om al die mensen weer te zien. Echt genieten.En dan nu een tipje van de sluier voor de volgende projecten. Ik heb er weer zin in en ga weer aan de slag voor volgend jaar.
 
 
Ook wil ik nog even aan de dames die steeds naar mijn gezondheid vragen zeggen dat de wond nog steeds ontstoken is. Ik heb nu thuiszorg die twee keer op een dag de wond komen verzorgen en ik mag weer zwachtelen . Nu een weekje bezig maar als het dinsdag niet beter gaat moet de huisarts maar weer komen volgens de thuiszorg. Nou we zien wel weer. Allemaal een heel fijn weekend en een heerlijk koningsdag.
 

2 opmerkingen:

 1. Altijd fijn mensen in je omgeving die je helpen waar en wanneer nodig.
  Ik hoop volgend jaar toch een keer langs te komen in Sliedrecht hoor.

  Vervelend dat de wond nog niet genezen wil, ik hoop dat daar gauw verandering in komt. Sterkte.

  Fijn weekend

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kraam en fijn al die hulp. Beterschap, ik hoop dat je gezondheid snel beter wordt en je weer lekker aan de hobby kunt.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen