zondag 28 juni 2015

Alweer een maand voorbij.

Zo dat is al weer een maand geleden dat ik op mijn blog schreef. Sorry dat het zo lang duurde maar ik heb wat zitten tobben met mijn gezondheid  tel daar bij op de pc stuk en de naai en borduurmachine zijn bij de dealer geweest en de maanden mei en juni zijn bij ons nu eenmaal hectisch. Maar als jullie denken dat ik stil heb gezeten nou nee vergeet dat maar want ik heb jullie best het een en ander te laten zien .Allereerst hebben we op de club deze gemaakt .


Hij is van Inspiration Mutz  en heet My Home My Castle nummer IM269. Ik hou er van om zulke dingen te maken omdat ik graag appliqueer. Het was erg leuk om te zien hoeveel verschillen er gemaakt zijn door andere stofjes te gebruiken. Ik koos deze stofjes en maakte zo mijn voorbereiding en kreeg ik een beetje zicht op hoe ik het hebben wilde . Dat is goed gelukt al zeg ik het zelf.
 
 
Dan ben ik bezig geweest met een shirt te haken voor mezelf. Ik had het achterpand al op de helft maar nee ik vond het veel te groot dus uithalen en opnieuw beginnen.  Ik ging voor dit haakpatroon .
En voor de maat heb een shirt genomen en nagetekend op patroon papier ben benieuwd of het gaat lukken.
 
 
 
Ik kocht witte katoen en zocht een patroontje uit de haakbijbel. Zo'n leuk boek zou ik iedereen aanraden . Duidelijke uitleg van de steken super .
Ook maakte ik deze placemats. Die had ik al zo lang klaar liggen om te borduren dat het er nu maar eens van komen moest. Hiervoor gebruikte ik een oud patroontje van de Pfaff. Leuk om weer eens een oud patroon te gebruiken ze zijn zo mooi.
Ook maakte ik deze placemats . Die had ik al zolang klaar liggen om te maken dat het er nu maar eens van komen moest. Hier voor gebruikte ik een oud patroontje van de Pfaff. Leuk om weer eens een oud patroon te gebruiken ze zijn zo mooi.  
 
 
 Tja en verder heb ik nog veel meer gedaan maar daarover een volgende keer.

1 opmerking: