vrijdag 9 maart 2012

borduurclub /spiegeltjes

Vandaag zijn Alice en ik bij elkaar gekomen om de borduurbeurs beurs te bespreken .Wij hebben namelijk weer een kraam en willen er weer wat leuks van maken. Op de site van Mirjam Peeters leest u er alles over. Natuurlijk hopen wij dat er weer veel mensen komen en dat jullie ons allemaal even gedag komen zeggen. Want uiteindelijk doen wij het puur voor de gezelligheid en daarom proberen wij ook nu weer een leuke kraam te maken. Op de site van steekje voor steekje gaf Jose ons al een zonnetje en wenste ons succes.
En omdat we nu eenmaal moeilijk stil kunnen zitten hebben we maar vast onze borduurclub voorbereid door wat voor te borduren. Zo hebben we vast een voorbeeld van wat we gaan maken. Deze keer gaan we met echte spiegeltjes werken en de patroontjes zijn van Smart Needle Girl Mirrors en Animal Mirrors .
We hebben voor ons zelf en de club spiegeltjes besteld bij Smart Needle in Amerika omdat we zeker wilde weten dat we de goede maat hadden die bij de patroontjes horen en zijn er dus vandaag mee aan de slag gegaan. Nou het was nog een heel werk en super spannend om de spiegeltjes niet te raken. Rechts onder zien jullie de puinhoop die ik maakte bij Alice. Maar ik heb het wel allemaal weer opgeruimd hoor.
En het aller leukste was dat we aan het eind van de dag dit resultaat hadden. Geweldig toch?
En er zit nog meer in petto want we hebben al ideeen om het in andere dingen te verwerken maar hierover een andere keer.
Vanavond maakte ik dit zakje nog om het spiegeltje in te bewaren . Ik had hem vanmiddag al uit geborduurd. Jammer dat je in avond nooit zo mooi op de foto kan zetten. Maar jullie hebben vast wel een idee hoe het er uitziet.
Fijn weekend allemaal .
Groetjes Bets.

7 opmerkingen:

 1. dat klinkt gezellig en het is ook produktief geweest vind ze heel erg leuk geworden, en inderdaad met zo'n zakje erbij om hem te bewaren is het compleet.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Bets, puinhoop was ook zo weer opgeruimd, het was droog..:-) Het zakje bij de spiegel is helemaal leuk geworden, maakt het inderdaad af.
  Het linken is ook gelukt zie ik, top!
  Groetjes en jij ook een fijn weekend.
  Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk geworden zeg! borduren is toch leuk hoor!

  San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er erg mooi uit Bets en ik kijk ook nu al uit naar de beurs want het is er altijd heel gezellig met veel leuke dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Bets,

  Wat een geweldig mooi resultaat. het voor-
  bereiden zal wel veel zweetdruppels gekost hebben. Ik zie al uit naar de volgende borduur
  clubdag. Of wij dit resultaat halen is nog maar een vraagteken. Maar we doen ons best.
  groetjes Gonnie 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Bets

  Ben je geïnteresseerd in het kopen van oude doosjes met borduurdraad van DMC. Ze komen van mijn grootmoeder.

  mertensgert@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen