zaterdag 3 maart 2012

memory doosje / glazenpot


Gisteren zijn we weer met de borduurclub bij elkaar gekomen. Deze keer hadden we geen loodzware machines bij ons maar wel thuis al een lapje met borduursel voorbereid. En daar gingen we mee aan de slag. Ik had ooit een doosje met een memory spel gemaakt en dat wilde de leden ook heel graag maken dus dat werd de opdracht. Nou dat is gelukt. Alice gaat erover schrijven dus hou haar blog in de gaten.
Daar komt ook een foto van al de doosjes bij elkaar op te staan tenminste dat hoop ik want ze heeft er een mooie foto van gemaakt. Ik heb gisteren de twee doosjes rechts op de foto collage gemaakt. Zo heb ik vast wat voor de beurs om te bewonderen . Want daar moet ik ook nog heel snel voor aan de slag. Verder heb ik laatst twee ouderwetse naalden mapjes met wat houten klosjes en kantklosjes op te kop getikt bij De Blauwe Blaker.
Met de gemaakte give away van Marjolein http://marpetdesign.blogspot.com/ is het een mooi geheel in mijn glazen pot. Dus Marjolein zoals je ziet het is in gebruik nogmaals mijn dank was leuk om te doen.
Zo ben ik afgelopen week toch weer druk geweest.
Gr Bets.

4 opmerkingen:

 1. Nou Bets.lekker bezig geweest en nog gezellig ook!Zo met zn allen!Leuk dat je mijn give away ook daadwerkelijk hebt gebruikt!Ziet er weer mooi uit allemaal!
  liefs,marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bets wat leuk geworden en dat memoryspel is een goed idee zeg.

  Groetjes Rosa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je weer gezellige dingen gemaakt .!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Bets,
  wat was het een leuke dag zo met elkaar!! Ik heb genoten, inmiddels heb ik er ook een blogje over gemaakt met de verzamelfoto.
  Ik heb bij je berichtjes wat labels geplaatst, heb je het al gezien? De andere aanpassingen doen we vrijdag wel.
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen