zaterdag 24 maart 2012

Vera de Muis kruissteek
Deze Vera de Muis was een handwerkpakketje waar ik net aan begonnen was voordat ik de borduurmachine kocht. Ik heb hem nu gemaakt voor op de borduurmachine. Jammer is alleen dat de kruisjes net iets te klein zijn naar mijn idee. Dus ik ga hem nu nogmaals maken en dan de kruisjes in mijn programma op een grotere stand zetten. Dan zal ik hem moeten splitsen om te kunnen borduren op de machine . Dat is altijd spannend want dat luistert heel nauw . Maar zo ben ik er nog net niet helemaal tevreden over dus opnieuw. Toch wilde ik hem jullie even laten zien . Zo dat jullie weten waar ik mee bezig ben.

Woensdag was de laatste les van het Japans vlechtwerk. Ja ik had al mijn japanse vlechtblokken aan elkaar en dat vond ik ook niet mooi dus die heb ik uitgehaald. Ik ben ook geen echte quilter en zal dat waarschijnlijk ook wel niet worden. Niet dat ik het niet mooi vind maar ik denk dat het niet echt mijn ding is. Ik borduuur liever. Sorry juf ik weet dat je mee leest en ja ik maak hem af en laat hem zien zodra hij klaar is.Ik vond het in ieder geval heel leerzaam. Wordt vervolgd.

Al met al een week vol hindernissen .Volgende week beter hoop ik.
gr Bets

5 opmerkingen:

 1. vind hem mooi hoor vind Vera de muis zo ie zo leuk. ben benieuwd naar je vlecht werk. We kunnen ook niet alles leuk vinden om te doen dan hebben we altijd tijd te kort toch?

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zal dat een klus geweest zijn ...maar het ziet er superleuk uit en met de machine gaat het natuurlijk ook veel sneller dan met de hand en als je het niet weet lijkt het net handborduren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou das zeker een hele klus geweest,maar wel heel mooi!
  marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Janie , wat een kunstwerkjes weer !
  Ben reuze benieuwd om het in het echt te zien.
  Groet janie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi gedaan, mag ik vragen welk programme je heirvoor gebruikt? ik he zelf Pe design.

  groeten Lianne

  BeantwoordenVerwijderen