vrijdag 20 april 2012

Kaarten

Wil ik een nieuw stukje schrijven op mijn blog en zie dat alles is veranderd. Dus even zoeken maar ik geloof dat ik het doorheb.Was er net aan gewend en nu weer alles opzoeken.Maar jullie zullen zien of het is gelukt.hihihihihihi
Graag wil ik jullie de kaarten nog even laten zien waar ik mee bezig was op de beurs. Ik heb ze thuis afgemaakt en er strassteentjes opgeplakt.Ja ik moet er nog even op terug komen. Nu bijna een week geleden en ik loop nog na te genieten. We hebben zoveel mooie complimenten gekregen dat ik er gewoon verlegen van geworden ben. Zo en dan zal ik jullie nu niet meer over de beurs lastig vallen . Fijn weekend allemaal en tot de volgende keer. Groetjes Bets.

5 opmerkingen:

 1. Prachtig zijn je kaarten .!

  En je mag best vertellen over de beurs hoor want het was ook heel gezellig en ook wel weer leerzaam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg mooi!vooal met de steentjes!!
  en vertel maar van de beurs. erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn mooi kaarten hoor en lastig vallen met zulke leuke verhalen dat kan toch niet, dat is juist leuk om te lezen en daar mag je ook best trots op zijn hoor. En wat is er mooier dan nagenieten?

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Bets, helemaal niet erg om na te genieten van de beurs, het was tenslotte een hele leuke dag. De complimenten zeggen genoeg!
  Leuke kaarten heb je gemaakt, altijd ware kunstwerkjes om te zien, daar ben je echt een topper in.
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Bets.twas toch ook leuk!Die beurs en eindelijk weet ik hoe je eruit zie hahaha.....helaas was het druk aan je kraam dus heb ik je maar met rust gelaten hihi..er komt nog wel een keer!
  En echt,je maakt geweldig mooie kaarten!Chapeau
  marjolein

  BeantwoordenVerwijderen