dinsdag 17 april 2012

Laat


Ik ben een beetje laat maar ik zat zonder internet.
Ja ik wil het nog wel even hebben over de beurs van afgelopen zaterdag. Heel vroeg op om op tijd bij Gonnie te zijn. Ze heeft ons de hele dag geholpen en ik wil haar daarvoor nogmaals bedanken via deze weg. Zonder haar kunnen we niet . Ze neemt ons heel wat werk uit handen en we worden ook goed verzorgd met de koffie en thee ,broodjes en ja zelfs een slaatje had ze meegenomen. En dat kunnen we op zo.n drukke dag wel gebruiken. Om even voor zeven uur waren we er en zijn we begonnen met het opbouwen van de kraam. Alice had de rechterkant en ik de linker.zo ook op de foto. Alice had ook weer prachtige dingen bij haar.Altijd weer een heel werk de kraam want ruimte kom je altijd te kort. Maar het was weer gelukt om voor half tien weer een mooie kraam te hebben. Nog even naar de Gast. Ja ook ik wilde wel wat spullen hebben. En toen snel terug want de beurs ging open. Nou het is druk geweest vanaf het begin tot bijna einde. Rond een uurtje of vier konden we voor het eerst even rustig koffie en thee drinken. Maar wat heb ik genoten van al die mensen die de moeite nemen om bij je te komen kijken.
Oude bekenden en nieuwe mensen heb ik gezien. Allemaal hartelijk dank.


Snel nog even over de beurs voordat het is afgelopen . Want ja ik wil zo graag nog even wat spullen halen o.a. bij Funny button mooie knoopjes voor op het japanse kleed .Ook nog even wat mooie klossen venus garen en wat steentjes om wat borduurwerk op te fleuren , Nog wat mylar. Oh ik word altijd zo hebberig .Hebben jullie dat nou ook?Om vijf uur was het afgelopen en moesten we alles weer opruimen. Nog even wat gedronken en met Jose gepraat.
Voor mij was het een dag met een gouden randje.Hoewel ik het zondag wel heb gevoeld qua gezondheid maar ik heb het er voor over.
Hopelijk volgend jaar weer.
Groetjes Bets Otterspeer.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben het helemaal met je eens Bets de beurs was heel gezellig en jullie kraam had mooie dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hadden prachtige spulletjes bij. Hebben jullie een internetwinkel? Dan kunnen we online bij jullie bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Bets...bedankt voor je berichtje op mn blog.
  Ja het was heel druk bij jou kraam maar ik wou toch even gedag zeggen......ff snel dan hihi.....Leuk om te weten wie wie is....
  liefs,marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. er lagen heleboel leuke dingen bij je kraam. ben denk ik 3 keer voorbij gelopen omdat het elke keer zo druk was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Diana ,
  Nee wij hebben geen internetwinkel.
  misschien iets om over na te denken hahahha
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen