zondag 14 oktober 2012

Cadeautjes badflesjes en chocolade.

Gisteren waren mijn man en ik uitgenodigd om Erwtensoep te komen eten bij mijn nicht . Ja wat is er heerlijker dan zelfgemaakte erwtensoep met dit regenachtige weer. Ook haar zus en man zouden komen. Ja en dan neem je  een aardigheidje mee toch?  Nou weet ik dat nicht graag in haar bad ligt dus moest er maar in die richting gezocht worden. Twee flesjes waren de basis van het eerste pakketje en dit heb ik er van gemaakt.

 
In de een zit badschuim en in de ander bad olie. De takjes met kraaltjes en de pinnen heb ik zelf gemaakt en samen met de roosjes, een bedel en papieren takjes op een mooie uitgesneden mal is het een leuk geheel geworden. Ja en als je dan in bad ligt is wat lekkers erbij natuurlijk ook heerlijk . Dus ook nog een chocoladedoosje opgepimd. Een van mijn favorieten cadeautjes die altijd in grote dank worden afgenomen bij ons in de fam. Dit keer weer de potloden gebruikt met een magnolia stempel ook dit blijft heel leuk om te doen met die snoezige stempels zou je wel door willen blijven gaan. Maar ja die tijd he. En ook hier weer een pin uit eigen hand gemaakt.


De cadeautjes zijn in dank afgenomen. En ik was weer heerlijk aan het hobbyen geweest.
Kan ik jullie nog vertellen dat we heerlijk hebben gegeten en een erg leuke avond hebben gehad.
Ja het was net een mini reunie. Dus alles bij elkaar een avond met een gouden randje.
groetjes Bets.

4 opmerkingen:

 1. Dat zijn inderdaad leuke cadeaus je zou ze haast zo ergens in huis neer zetten zo mooi zijn ze, snap best dat die in dank worden afgenomen.Fijn dat het ook gezellig is geweest.

  Corina.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Bets wat maak je leuke dingen super, en die muisjes in de side bar ook zo leuk. De flesjes zijn erg leuk geworden, daar wordt je nicht vast super blij van. Leuk hoor ik gaje zeker volgen, al lukt dat nu niet Blogger weer...... Groetjes Dana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Dana,

  Welkom op mijn blog en leuk dat je me gaat volgen. Ik probeer er elke week wel iets op te zetten en vaak twee keer in de week.
  Jij maakt ook mooie dingen ben even bij je gaan kijken.
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begrijp heel goed waarom deze cadeautjes zo op prijs gesteld worden. Ze zien er heel leuk uit!

  Leuk ook dat je zo met je hobby anderen blij kunt maken. En dat de avonden met een gouden randje je maar lang bij mogen blijven.

  BeantwoordenVerwijderen