zaterdag 6 oktober 2012

uilen deurstopper


Allereerst wil ik jullie melden dat ikbeloof om vanavond jullie allemaal weer eens bezoekje te brengen want ik besef dat dat hoog tijd is. Ja druk druk he. Maar ik ben altijd heel blij met jullie reacties en kan me voorstellen dat jullie dat ook zijn dus bij deze meiden (jongens) bedankt voor jullie reacties. Ik geniet ervan.Gisteren zijn we weer op de borduurclub in gouda geweest en gingen we voor deurstoppers.
Ik koos voor de uilendeurstopper omdat ik die het mooiste vond. Hoewel ik ook de hond erg leuk vind en die ga ik als ik tijd heb ooit nog eens maken. Maar ik zal jullie eerst even vertellen over de uil die zomaar onder mijn machine aan het groeien was. Eerst kreeg hij een linkeroog .
 
 
 
 
En dan een rechteroog en vleugels ja en dan ook een rug. En een bodem. Het vullen vond ik het moeilijkste omdat ik het  decoratie grit voor een viskom gebruikte de fijnste om gewicht te krijgen zodat de deur niet dicht kan want dat is tenslotte de bedoeling. Al met al was ik er best nog even mee bezig. Maar het resultaat is er . Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Hier komt hij.
 
 

En zo staat hij dan te pronken voor de deur. Het patroon is van
www.inspirationmutz.com
Ik hoop dat onze dribbel er van af kan blijven want ik moet er niet aan denken dat dat grit straks door heel de kamer ligt. hihihihi.Fijn weekend allemaal.
Groetjes Bets.

 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem heel erg mooi geworden kan me er iets bij voor stellen dat vullen. Ik hoop ook voor jou dat Dribbel ervan af blijft want dat zal een hoop rommel geven.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ook die van jou is mooi..gr marjolein

    BeantwoordenVerwijderen