zondag 30 september 2012

cadeautjes

Gisteren (Zaterdag) nog gauw wat cadeautjes gemaakt . De eerste was een doosje waar ik een boekenbon ik verstopte. Ik versierde het met wat kant een mooi plaatje en een mooie strik die ik maakte met mijn  nieuwe stikkenmaker . Wat is dat leuk om te doen. Nou die ga ik vast veel gebruiken.


Het tweede cadeautje was voor een man. Ik kocht een staatslot en hoop natuurlijk dat er een leuke prijs op gaat vallen. Ook hiervoor maakte ik een doosje .Ja het was voor man en vrouw dus een beetje in dezelfde stijl .
 
Sorry de foto krijg ik niet omgedraaid dus jullie moeten even de nek draaien. En nu niet allemaal mailen voor een stijve nek hihihihihi. Ik kan zeggen dat diegene die de cadautjes kregen er erg blij mee waren. Ze gaven een heerlijke brunch en daar hebben manlief en ik weer van genoten.
 
Ook was de buurvrouw jarig vandaag ja ja we zijn de hele dag in touw geweest voor verjaardagen. Daar kocht ik een leuk badsetje voor en ja ook daar ging een mooie stik omheen. Zo heb je snel een mooi en leuk cadeautje.
 
En omdat ik het niet laten kon ging ik ook nog even iets voor de kersttafel maken. Ik borduurde eerst een blad en maakte daar met de stikkenmaker een gezellig boeketje op. Ik vind het wel een leuk idee om er servetringen van te maken dus wie weet. Wat een leuk ding ik ben er echt heel blij mee dit was zeker geen miskoop.
Fijne week allemaal.
Gr Bets.
 
 
 

5 opmerkingen:

 1. Je bent er maar weer druk mee geweest, ik zou het niet eens meer uitpakken want wat er om heen zit is al een cadeautje. Heel mooi wat je allemaal weer hebt gemaakt. Fijn als iets aanschaft en het blijkt zo'n succes.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superrrrrrrrrr.....wat ziet dat er gaaf uit en ja die strikkenmaker is helemaal te gek gewoon!!!!! Wij kunnen toch zo goed uitkiezen wat we kunnen gebruiken , haha....laat ons maar schuiven hoor!
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello!
  After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
  "International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5519 Websites !
  Missing yours join us
  If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
  It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
  We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
  So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
  I think this community could also interest you.
  We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
  Thank you for your understanding.
  Please follow our blog, it will be very appreciate.
  I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
  After your approval to join us, you will receive your badge
  We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
  Regards
  Chris
  I follow your blog, I hope it will please you
  To find out more about us, click on the link below:
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Bets, wat een feest om een cadeautje van jou te ontvangen, de verpakking alleen al is geweldig. Wat maak je er een mooie werkstukjes van. Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kunstwerken maak je van de cadeaus. Fijn weekend nog.

  BeantwoordenVerwijderen