zaterdag 15 september 2012

Eerste club borduurdag in Lekkerkerk

Ja en dan mag ik het eindelijk laten zien want de eerste clubdag in Lekkerkerk is voorbij. We hebben met z'n allen een afvalbakje gemaakt en die foto's volgen nog. Maar deze had ik als voorbeeld gemaakt en deze ook.
Jammer dat op de foto de borduursels niet echt uitkomen. het is een lijntje met vogeltjes erop. Ze zijn van Embroidery Liberty X 9374 A Line Em Up Desing. En ze borduren echt mooi uit. In deze serie zit ook het woord sewing . Zoals ik al  schreef de eerste clubdag in Lekkerkerk is voorbij en is enorm leuk geweest. Volgens mij hebben we weer een leuke groep mensen bij elkaar. We hebben eerst een rondje voorstellen gedaan met koffie /thee en wat lekkers en zijn toen met z'n allen aan de slag gegaan. Jammer dat mijn foto's zijn mislukt maar gelukkig heeft  Alice  ook foto's gemaakt en die zal vast in haar volgende blog er ook over gaan schrijven. Dus ik zou zeggen hou haar blog in de gaten .We hadden dus besloten om eerst een afvalbakje te maken en dat is goed gelukt. Dit is handig want zo heeft iedereen zijn eigen afvalbakje bij haar. Het was weer erg leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen draai eraan gaat geven.
Ik zelf maakte deze op de club en wil er nog een speldenkussen op maken zodat hij aan de tafel kan hangen. Hij is dus nog niet klaar maar ik wil hem vast laten zien.
Jammer dat de kleuren op de foto niet zo mooi uitkomen.  Maar het is met zwart, beige, zilver en goud. Ik koos voor een patroon van Oesd 12378 Steam Punk en zocht er nog wat patroontjes bij die ik ooit van iemand kreeg. Dus ik weet niet van welke desinger die zijn. Maar ik vond ze er goed bij passen die vingerhoedjes met naalden . Ook de schaartjes zijn erg leuk . Hier wil ik nog iets mee doen met strass steentjes. Dus ik heb er nog wel even werk aan. Word vervolgd.
Fijn weekend.
gr bets


2 opmerkingen:

  1. Wat een schattige en handige afvalbakjes zijn dat geworden ,daar zal iedereen wel heel veel plezier aan beleven !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die zijn weer mooi geworden en wat fijn dat de eerste dag zo leuk en gezellig was, daar doe je het voor. Ben benieuwd naar de ander bakjes.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen