woensdag 19 september 2012

knijperzak

 
Zo en dan werd het hoog tijd voor een nieuwe knijperzak want de oude kreeg wat gaatjes en vooral rechts boven in zoals jullie zien. Dus een nieuwe was geen overbodige luxe. Ik zocht een patroontje van een waslijntje en vond die in mijn patronenbestand. Helaas kan ik niet achterhalen van wie ze zijn. Ik nam weer een theedoek omdat die lekker stevig is. Ik heb dan ook jaren met de oude gedaan en omdat me dat wel beviel dacht ik kom ik neem weer een theedoek. En dit is hij geworden.

Deze keer een frisse kleur wel even wennen na die donkere maar wel gezellig aan de lijn. Nu maar hopen dat we nog maar lang buiten kunnen drogen. Dan blijft het tenminste nog mooi weer. Hihihi

En dan laat ik jullie vast een tipje van de sluier zien met waar ik ook nog aan bezig ben naast het afvalbakje.

Dus word vervolgd.
groetjes Bets.


4 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee, een knijperzak...ik laat altijd gewoon de knijpers aan de waslijn hangen, maar dat ziet er wel een beetje rommelig uit
  Dat maak je gewoon aan een kapstok?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marian,

  Ik gebruik een baby kleding hangertje.En dat werkt goed. Ik heb ook bij jou gekeken en wat een mooie dingen maak je. Kom gauw weer bij je kijken.
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heeeeeel gaaf Bets.....ik heb niet zo'n knijperzak hoor.........zei ze heel onschuldig, hihihihihi.
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is gaaf ik gebruik nu een leeg emmertje van de honden koekjes maar de deksels gaan gauw kapot. Ik het moeilijk om hem te maken?

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen