vrijdag 28 september 2012

Demonstratiedagen

 
 
Vandaag op de demonstratiedagen van Doe@ding geweest in  het Atlas Hotel in Spijkernisse.
 
Wat was dat leuk en gezellig. Ik ging samen met  mijn vriendin Plony en als wij samen weg gaan nou dan hebben we het leuk en gezellig. En ja dan komen we nog andere bloggers tegen nou dan is de gezelligheid natuurlijk compleet. We hadden amper tijd om te eten en drinken. En wat was er veel te zien vooral voor de beginneling als ik ben. Maar goed dat ik een goede begeleidster bij me had want daar kan ik nog eens op terug vallen. Om te beginnen was ik helemaal weg van de kaarten van Petra en Anja en kon het dan ook niet laten om hun boekje te kopen. Nou hier ga ik een hoop ideeen uithalen hoor.
 

En ja teveel om op te noemen wat ik allemaal zag. We hebben ook een kleine cursus gedaan en we maakte deze kaart .
 

 
 
 
Als je hem open doet dan kan  je er een cadeau pasje in doen (ik heb even als voorbeeld het Ikea pasje genomen) Het was erg leuk om te doen en ook leerzaam omdat je toch nog van alles opsteekt  hoe je zoiets maakt.
Ja en dan kochten we ook nog het een en ander bij de demonstratie's en in de winkel. Ik ben heel blij met het opbergbakje met losse magneetvellen  voor de mallen  en de strikjes maker ,de mallen , het papier ,de roosjes enz enz.  En ik ga er weer mee aan de slag.
 
Groetjes Bets.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Bets,nu heb ik toch nog gezien wat je allemaal gekocht hebt,hihi.Ik vond het geweldig leuk om je te ontmoeten en de kaart van de workshop is leuk! lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooooo Bets....wat lijkt het veel zo en het viel toch eigenlijk best mee??? Hihihihihihi. Zet m op en maak er een paar kanjers van kaarten mee hoor meis. Bedankt dat je er bij was vandaag, gezellig als vanouds hè!
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Bets

  Ik vond het super dat ik je vandaag ontmoet heb, het was echt gezellig. Ik zie dat je prachtige dingen gekocht hebt en een mooie kaart hebt gemaakt. Het boekje en de kaarten van Anja en Petra zijn inderdaad beeldschoon, mooie borduurpatroontjes staan er in voor op de kaarten.
  Ik ben benieuwd wat je ons nog allemaal laat zien.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te lezen hebben jullie een hele leuke dag gehad. Ben benieuwd naar de kaarten die je gaat maken!

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een gezellig dag, en leuk om al je spulletjes te zien. We zien de creaties vanzelf weer langs komen, veel hobby plezier.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen