zaterdag 8 september 2012

drie jarig deze week

 
 

Deze week hebben we een drukke maar gezellige week gehad. Om te beginnen hebben we maandag en dinsdag op onze kleinkinderen gepast van ruim10 maanden en 1 jaar. Heel leuk maar we zijn dinsdagavond afgedraaid. Woensdagmorgen eerst naar de markt boodschapjes doen en daarna de was en strijk wegwerken. Tussendoor het papierwerk uitzoeken en opruimen .Daarna maakte ik voor mijn schoonzusje die de andere dag jarig was een versierde enveloppe waar ik een bloemenbon van de plaatselijke bloemist in stopte.  
 
 
 
 
Nog even met Alice mailen over de borduurclub in Lekkerkerk want die gaat volgende week echt beginnen. En we hebben er enorm veel zin in. De borduursels zijn klaar maar jullie moeten nog even geduld hebben om het te zien want anders is de aardigheid eraf. Na heel veel heen en weer mailen is de eerste mail met de uitnodigingen de deur uit.Nu maar hopen dat het net zo gezellig word als in Gouda. Daar is de club gisteren ook weer begonnen .Ik ben maar heel even geweest i.v.m. de verjaardag van ons kleinkind.
Donderdagochtend eerst het huis schoongemaakt en toen in de middag de weekend boodschappen gedaan. Daarna nog een borduurtje gemaakt voor op het cadeau van ons kleinkind haar eerste verjaardag. Wij kochten wat lego van winnie de pooh en een paar warme sloffen ja ja roze en een bedelketting met drie bedels eraan. Daar plakte ik het borduursel en een vlinder op inplaats van een kaart.
 

 
Ja en dan vrijdag op visite . Wat een feest zo'n eerste verjaardag. Ze kreeg een prachtige taart van Jip en Janneke die gemaakt was door Annemieke de vriendin van onze dochter. En ik kan jullie verzekeren dat hij heerlijk was. Is het geen plaatje.Ik vind het heel knap gemaakt. Ja ieder zijn hobby he.
 
En toen heb ik vanmorgen eerst wat voor onze vriend Jan gemaakt die morgen zijn verjaardag viert. Eerst kocht ik een cadeaubon bij de dierenwinkel en die stopte ik maar weer in een enveloppe. Ook gebruikte ik hetzelfde plaatje van het kikkerconcert omdat hij een vijver heeft vond ik dat wel passen.
 
Ook is hij gek op drop en er is volgens hem niets lekkerder dan een dropje na de warme maaltijd dus ja ook daar moest iets mee gedaan worden.
 
 
Zo meteen gaan we weer naar ons kleinkind want nu komen de buren en vrienden op visite. Ja ja het feesten houd niet op. Dus jullie zien er bleef weinig tijd over om nog te borduren maar dat komt vast wel goed. Blijft mij nog over om iedereen een fijn weekend toe te wensen maar dat komt vast goed met het mooie weer. Ik hoop vanavond bij jullie allemaal weer even een bezoekje te komen brengen hoogste tijd.
gr Bets

3 opmerkingen:

  1. Nou Bets,je hebt het zeker druk maar leuk dat je nog tijd vindt om af en toe te freubelen en het met ons te delen!groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een gezellig feestje, met heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeel kadootjes en lekkere taart!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaarten, zeer toepasselijk weer gemaakt, maar dat is jouw wel toevertrouwd. Groetjes, Alice

    BeantwoordenVerwijderen