zondag 23 september 2012

Beschrijving knijperzak.

Ik  kreeg veel vragen vooral prive hoe ik de knijperzak maakte en om het patroon. Helaas bezit ik die niet omdat ik het uit mijn hoofd maakte. Maar ik zal een beschrijving geven van hoe ik tewerk ging.

1 Sla de theedoek op ongeveer 10 a 15 cm om naar de verkeerde kant. Teken aan de bovenkant je  baby hanger af en stik dat af.  En omdraaien naar de goede kant.
2 Maak in het midden van de bovenkant een knoopschat om de hanger erdoor te doen  en draai het geheel naar de verkeerde kant.
3 Nu de onderkant dubbelvouwen Ik laat het net een cm over elkaar heen vallen en de zijnaden dicht stikken . Let op ik zorg dat de bovenkant ook aan de bovenkant komt (zie foto) dat is handiger om je hand erin te steken.  Als je nu alles omdraaid heb je een zak.
4 Nu de twee zijkanten naar de midden iets dicht stikken op de kruising van boven en onder let op dat wel je hand er heel makkelijk in kan. Op de foto kan je  net aan de rechterkant mijn stiksel zien lopen.

Dan is hij nu klaar en kan je de babyhanger erdoor heen doen. Even wurmen maar het lukt je vast.
Zo dan kan hij nu aan de lijn .

Hoop dat het zo een beetje duidelijk is. Ik vind het moeilijk om het zo op het blog uit te leggen.Mochten er dames zijn die er niet uitkomen dan hoor ik dat graag. Veel plezier ermee.
Gr bets.

1 opmerking:

  1. Bets, bedankt voor de beschrijving ben er erg blij mee ga ff aan de buuf vragen voor een hangertje en ga hem zeker maken (als al het andere af is). Je ziet hem wel voorbij komen.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen