zondag 21 oktober 2012

Club /Kaarten kleuren

Afgekopen vrijdag hebben we de tweede club in Lekkerkerk gehad en het was weer super leuk. We hebben T-shits geborduurd en later vertel ik hier meer over omdat ik het eerst af wil maken voordat ik het laat zien. Maar ik wil jullie vast wel lekker maken daarom een blik aan het werk  op de foto te gunnen. Word vervolgd.
Vandaag ben ik maar weer eens aan het kleuren geweest. De kaarten moeten nog worden gemaakt maar het kleuren op zich is al zo leuk om te doen. Met de doedelaars is het net verven.

 
 
En dan is dit het eindresultaat geworden. Nu op naar de kaarten maken. Hopelijk gaat dat nog lukken deze week. Want er komt een hele drukke week aan. Ook voor dit geld word vervolgd.
 

 
 
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe.
groetjes Bets.

3 opmerkingen:

 1. Je bent er maar druk mee.....maak ons maar lekker....met niets, hihi. Nou ...ok dan...je gekleurde magnolia's zien er wel helemaal toppie uit dus toch wat om van te genieten.
  Ik ga ook even aan de kleur meis, fijne avond en liefs van Plony en....bedankt voor je sms-je maar.....nog 1 weekje wachten hoor, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er mooi uit je gekleurde plaatjes ene inderdaad ons lekker maken met niets mooi is dat hoor. ben benieuwd naar het vervolg van beide.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Bets, de borduurclub was inderdaad erg leuk, ben ook nog bezig met het afmaken van het shirt. De ingekleurde plaatjes zien er weer erg mooi uit, de kaarten zullen vast even mooi worden! Fijn weekend. Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen