zondag 17 februari 2013

Thee en Keuken doeken


 
Afgelopen vrijdag hadden we weer club in Lekkerkerk. En dit keer gingen we voor keuken en thee doeken met een borduursel waar ook een gat in zit om ze op te hangen. Deze heb ik ooit al eens gemaakt voor mijn zwager en samen met een kaasje cadeau gedaan. Maar omdat ik het zo'n leuk muisje vind heb ik het stel nogmaals gemaakt als voorbeeld voor de club. Ik denk dat het een patroon van Smart Neeldle  is maar dat weet ik niet zeker meer.  Ook de cupcakes hieronder had ik als voorbeeld gemaakt. Die zijn van Smart Needle De cupcakes heb ik versierd met strasssteentjes die ik hier kocht.
 
 
 
Op de club zelf ging ik voor het vogelhuisje Van Oesd en dit is het geworden .Vandaag maakte ik deze nog en is ook van Oesd . Hier deed ik ook nog steentjes op voor de oogjes. Ik vond ze dan net iets meer spreken net als bij de muisjes en de kok.Ik vind ze zelf erg leuk geworden en ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Volgens mij vonden de dames het op de club weer een leuk project maar sommige vonden het ook wel moeilijk. Maar goed de club is er om te leren en een gezellige dag met elkaar te hebben. Volgens mij is dat ook deze keer weer gelukt. Alice maakte nog wat foto's van de gemaakte projecten en ik denk dat ze die wel op haar blog gaat zetten dus hou het even in de gaten als je nog meer wilt zien.

Dan wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe met net zo'n heerlijk zonnetje als vanmiddag als dat kan. Groetjes Bets.8 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi. Smart Needle heeft prachtige patroontjes he!
  Groetjes
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn mooie patronen zeg en heel leuk om cadeau te doen.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je theedoeken heel mooi en gezellig geworden, lijkt mij ook wel lastig om te maken, maar het resultaat is in ieder geval erg leuk.

  Fijne (voorjaars)week,

  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Bets,dit zijn gewoon kleine kunstwerkjes,ik vindt die met de vogelhuisjes zo lief(ik heb liever geen muizen in de keuken,hihi)lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Bets,
  ze zijn allemaal erg leuk geworden...

  groetjes Jacoba

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke originele thee- en handdoeken.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lief en mooi, zo worden de klusjes in de keuken een stuk vrolijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Bets, het was weer erg gezellig op de borduurclub en wat een productie werd er gedraaid he? Wat zijn je kokjes leuk geworden, die moet ik even opzoeken als de computer het weer doet. Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen