donderdag 28 februari 2013

Hoogste tijd !

Het is weer de hoogste tijd om jullie iets te laten zien. Wat gaat zo'n week toch super hard voorbij.
Ik wil jullie natuurlijk elke week wat laten zien maar ik wil ook niet alles laten zien omdat het dan voor de beurs niet leuk meer is. Dus ik ben achter de schermen wel bezig hoor.

 
Ik maakte nog een leuk kladblokje in kruisteekjes. Ook gebruikte ik de double doo. Twee hobby's in een . Kan niet mooier toch?Ook borduurde ik in kruissteek op behang en dit plakte ik op een kaart . Nog wat kant en roosjes erbij en klaar is klara. Eh Bets.


En dan borduurde ik ook in kruissteek een brillenkoker . Dit patroon vond ik bij Ellen Mourer Stroh  Even als het borduurpatroon van de kaart hierboven.
Zij heeft prachtige patronen in kruissteek. Ben al jaren fan van haar. Ja en ik ben nu eenmaal gek van kruissteek. Sorry ik krijg de foto niet gedraaid dus jullie moeten even zelf of je pc draaien of zelf je hoofd schuin houden. En ik ben niet verzekerd voor jullie stijve nekken hoor. Dus voorzichtig.
Zo en dan ga ik nu de spullen voor de borduurclub opzoeken want morgen mogen we weer naar Gouda. Dit keer gaan we Fringe borduren . Word vervolgd.
Groetjes Bets.

4 opmerkingen:

 1. Wat zijn die kruissteekjes toch mooi prachtige kaarten. Maarde brillenkoker vind ik helemaal super !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn weer hele mooie kunstwerken hoor maar die brillenkoker vind ik echt heel erg leuk geworden, en ik heb er geen stijve nek van gekregen hihi. Ben benieuwd naar je andere projecten. Veel plezier in Gouda.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je weer creatief bezig geweest! Leuke patronen heb je gebruikt.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeeeeeeeeetje wat is dit allemaal mooi, mijn complimenten. Veel plezier bij de borduurclub. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen