zondag 17 maart 2013

Breitas

Na eerst even jullie projecten te hebben bewonderd ( wat waren die weer mooi)  en reactie's te hebben gegeven zal ik nodig ook zelf weer even wat moeten plaatsen.

Ja ik had wel het een en ander gemaakt voor de beurs in Sliedrecht (klik) en dacht wat ga ik nu wel of niet laten zien maar voor uit ik ga toch die leuke breitas laten zien.Omdat haken en breien nu zo in is dacht ik een breitas te maken.Vroeger had mijn moeder er ook een.  Ik had hem afgelopen vrijdag meegenomen naar de club in Lekkerkerk. De mijne dan die van mijn moeder is verdwenen. En de dames waren er weg van . Dus nu dan ook voor jullie om hem te bewonderen. Ik ben begonnen met patronen te zoeken in de trant van breien en vond bij Embroidery Liberty een aantal exemplaren. Met wat kunst en vliegwerk met Embird heb ik er dit van gemaakt .

 
Ook voor de achterkant nog wat gefröbeld en daar kwam dit uit.
 
 
En dan moesten de zijkanten nog .Hier moest ik even over nadenken want ik vond de tas te zwart worden en vond het borduren eigenlijk niet zo nodig omdat je het alleen maar zou zien als je de drukknopen open maakte zodat de tas wat groter word.Daarom koos ik ervoor om het bedrukte stofje te gebruiken .Met dit al resultaat .
 
 
 
 
Open en dicht . Ik hoop dat het een beetje overkomt op de foto's . Verder heb ik er nog wat versiering door middel van een bandje op gedaan en hem gevoerd. Ook nog een stevige ondergrond gemaakt met gebruik van karton. Die ik weer beklede met stof en klaar was de breitas.Een heel leuk project om te maken moet ik zeggen.

Fijne dag nog allemaal .

Groetjes Bets.

P.s  Ik ben er nog niet uit wat ik met de klaprozen ga doen.
 
 
 
 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Hoi Bets, wat een snoepjes, dat geeft veel bekijks. Die beurs zal ik in mijn agenda zetten, dan kan ik bij jullie eens komen kijken.
  groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een hele mooie breitas geworden, jammer dat je die van je moeder kwijt bent. Zal eens kijken of ik er naar toe kan komen, naar de beurs.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent ook van alle markten thuis he! Mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Bets,wat een schitterende breitas,dit heb je echt prachtig gemaakt en die spreuk vindt ik súper,wat een creativiteit zeg,knap hoor!lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen