zondag 24 maart 2013

Pc problemen / Taart

Zo na een week zonder pc te hebben gezeten ben ik nu weer aanwezig. Als alles werkt is het zo'n fijn ding maar als er iets aan de hand is zoals een virus wat heel diep in je pc is gekropen dan ben je niet blij en zeker als je er niets van begrijp zoals ik. Gelukkig heb ik een hele lieve schoonzoon die vandaag de hele dag voor me bezig is geweest. Daar ben ik hem dan ook heel dankbaar voor. Alleen ben ik zo dom geweest om niet al mijn mailadressen op te slaan dus die ben ik allemaal kwijt. Nu vraag ik jullie of jullie allemaal mij het adres van jezelf aan mij te mailen zodat ik ook met jullie weer contact op kan nemen. Alvast mijn dank.

En ja ik ben deze week bezig geweest met de beurs die al aardig in de richting gaat komen. En ik wil nog zoveel maken weer te laat begonnen natuurlijk.

En dan hadden we afgelopen vrijdag eindelijk het 5 jarig feestje van de borduurclub van Gouda. Wat hebben we genoten en nee niets borduren maar een taart maken. Alice schreef er ook al over op haar blog maar ze heeft mijn taart niet laten zien . Nou hier komt hij en ik was er best trots op. De rozen zijn ook zelf gemaakt. De eitjes in het midden maken er toch iets paasachtigs aan . Nadat deze foto was gemaakt heb ik op de zij rand nog wat blaadjes en eitjes gemaakt om het geheel af te maken. En nu staat hij in de vriezer om straks met de pasen opgegeten te worden door de fam. die dan op visite komt.

 
Op Alice haar blog zijn de andere taarten te zien.Na het taarten maken gingen even wandelen en een foto maken van ons allemaal. Daarna hebben we van een heerlijke hightea genoten en heel gezellig met z'n allen gekletst. Ook kregen we nog een prachtige bos bloemen .Dames nogmaals mijn dank hij staat te pronken in de kamer hoor. Zo hadden we een leuke dag.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe .
Groetjes Bets.

4 opmerkingen:

 1. Dat is een hele mooie taart geworden. Mooie roosjes he je gemaakt, maakt je taart echt helemaal af. Zul je met de pasen weer heel veel plezier van hebben.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Bets, hoop dat de pc perikelen achter de rug zijn, ik weet uit eigen ervaring hoe vervelend dat is. Mooie taart had je gemaakt, daar moest je zelf de foto maar van laten zien, toch? Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou alles werkt nog lang niet naar behoren . Mijn schoonzoon nog maar een keertje lief aankijken? Groetjes Bets

   Verwijderen
 3. Wat en gedoe hé met zo'n pc als er iets mis gaat , maar gelukkig is het weer opgelost !

  Je taart is echt prachtig en dat word vast en zeker smullen met de Pasen !

  BeantwoordenVerwijderen