zondag 7 april 2013

Pech / verbouwing

Afgelopen vrijdag hadden we weer club in Gouda. We gingen dit keer voor brillenkokers. Helaas deed mijn machine niet wat ik wilde en moest ik hem wegbrengen. Er blijkt iets in het mechanisme stuk te zijn en gaat veel geld kosten Maar ja ik heb er geen nieuwe voor.En zonder daar moet ik niet aan denken. Op Alice haar blog kunnen jullie de brillenkokers van haar zien. En die zijn heel mooi geworden.

Ja en dan zijn we ( tenminste onze schoonzoon ) aan  het verbouwen begonnen. Het toilet word groter gemaakt door een muurtje naast het toilet te slopen. Nou jullie snappen het al stof  stof stof. Maar hij is al weer begonnen met het opbouwen en we kunnen al weer op ons nieuwe toilet zitten.Volgend weekend wil hij weer verder gaan.En we hebben plannen om ook de bij keuken mee te nemen.Ja en dan krijg ik in de week van de 22 ste nieuwe plafonds en door het hele huis dubbel glas. Dus ik denk dat ik het stof maar een beetje tot stof laat en de kamer en keuken leefbaar hou en verder mijn ogen maar dicht doe hiihihihihi.Kan je je voorstellen heel de boven verdieping bijna leeg incl. mijn hobbykamer.Dus van de hobby zal niet veel terecht komen ben ik bang.

Gelukkig heb ik de spullen voor de Beurs veilig weten te stellen want stel je voor dat ik daar niet meer bij kon. Daar heb ik dus echt zin in. Hoewel ik best nog het een en ander voor bereiden moet.
Hopelijk krijg ik nog genoeg tijd om te doen wat ik nog wilde.
 
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe.
gr bets

3 opmerkingen:

 1. Verbouwen is niet leuk, maar het resultaat dadelijk wel. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte Bets...het is vreswlijk verbouwen, weet er alles van, bij ons gaat de hele keuken gebeuren deze zomer...dat is dan het laatste...gelukkig.
  Maar jij bent alweer aan het opbouwen...dat is leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je toilet gaat er vast heel mooi uitzien en dan ben je de rommel en het stof weer snel vergeten
  Veel succes met de verdere verbouwing
  En er blijft vast nog wel een klein hoekje over voor de hobby ;) veel gezelligheid en succes op de beurs volgende week !

  BeantwoordenVerwijderen