maandag 22 april 2013

Zo dan nu eindelijk weer eens een berichtje van mij. Ik kan jullie vertellen dat de verbouwing gestaagd verloopt en ons huis nu wel een bouwput lijkt maar goed eens is alles weer netjes. Vandaag zouden er twee bedrijven komen. Het is alleen zo jammer dat je met sommige mensen een afspraak maakt en die dat dan niet nakomen. Zit je op maandag morgen om 7 uur  te wachten  tot ze komen bel je om half 10 waar ze blijven en dan wordt er doodleuk vermeld dat ze in de week van de 22 ste komen . Nou dan ontplof ik bijna. Want ik weet heel zeker dat ik maandagmorgen 7 uur afgesproken heb.
Sta ik vanmiddag net na het eten op het punt om materiaal te halen word er gebeld ze komen er om 2 uur aan hoor. Nou dan maar geen materiaal halen (zullen de mannen vanavond blij mee zijn) en dan komen ze vervolgens om half 4 .En dan ook nog met een gezicht als een oorwurm. En dan 1 raam er in zetten en weer weg zijn met de woorden ik ben er morgen weer.  Pfft. Je zou er zelf sacherijnig van worden .Gelukkig was het andere bedrijf op tijd. En ook nog gezellig.


Maar ik teer nog op afgelopen zaterdag. Alice, Gonnie en ik hebben er weer een feestje van gemaakt. S'morgens ging ik al om kwart over zes de laatste dingen in de auto zetten samen met mijn man. Daarna Gonnie ophalen en richting Sliedrecht. Daar aangekomen was er al een en al bedrijvigheid. Snel de kraam in orde maken want het is altijd weer spannend om om half 10 klaar te zijn als de eerste gasten komen kijken. We hebben weer heel veel leuke reacties gekregen en ik hoop dat er ook weer veel mensen iets van ons geleerd hebben. Veel mensen gezien en gesproken heerlijk .Moe maar heel voldaan hebben we de dag afgesloten met een glaasje fris en een stukje appeltaart die heerlijk was.Nog even met de Jose en Loek gesproken en toen weer naar huis. Gonnie thuis brengen en ik was om 7 uur weer thuis.Een lange zeer vermoeide maar  ooooooooooooooo zo'n leuke dag die ik niet zou willen missen.

Op deze site staan nog meer foto.s van de dag.'
Groetjes bets.

3 opmerkingen:

 1. Even een heerlijk dagje er tussenuit! Fijn dat het weer een geslaagde borduurbeurs was. Ik kon helaas niet komen dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het weer een leuke dag, de foto's laten niet de helft zien van de drukte. Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was heel erg leuk en gezellig. De dag is omgevlogen. Volgend jaar kom ik weer! Al die standhouders waren super enthousiast. Het was geweldig!

  Gr. Miranda

  BeantwoordenVerwijderen