woensdag 1 mei 2013

Vervolg verbouwing

Ja zo erg als op het plaatje is het met onze matrassen nog niet maar vorige week had het misschien wel een oplossing geweest .Want ga je hele boven verdieping inclusief je hobby kamer maar eens leeghalen. Pfft .

En dan maken die mannen toch een rommel dat wil je niet weten. Het stof ligt op de hangertjes van onze kleding. Zelfs in de pannen die in de kelder staan. Maar goed de plafonds zitten er weer in er moeten alleen nog wat kleine dingen afgewerkt worden.
Ook het dubbel glas is geplaatst op 1 raam na.Die komt nog.

Het toilet en de bijkeuken zijn een plaatje geworden. 
Maandag met mijn lieve schoonzoon naar Ikea geweest en een prachtige kast opgehaald .Samen zijn we de hele dag bezig geweest om hem in elkaar te zetten maar nu hebben we ook een prachtige kast.
 
 
Alle spullen zoals de stofzuiger ,trapje,wasmiddelen ,wasmand ,tuinkussens,schoenen enz enz zitten erin. Heerlijk alles opgeruimd. Op de foto zie je alles door het glas heen maar in het echt valt dat haast niet op. Ja en dan hebben we eindelijk een mooi raamkozijn gekregen en kan ik iets leuks voor het raam zetten.
Daaronder staan de wasmachine ,droger en vrieskast.Ook prachtig opgeborgen met een gordijntje ervoor. Alles deuren moeten  nu nog wel geverfd worden maar het is nu al prachtig geworden.

Ja ja alle eer gaat naar onze schoonzoon . Wat hebben we het met hem getroffen.  Frank bedankt!!!!!!!!!!!!!

Nu gaan we alles eerst maar eens terug op zijn plaats zetten en dan kamer voor kamer verven en behangen. Zelfs de buitenboel word door de woningbouwvereniging geverfd. Jullie snappen dat onze verhuisplannen nu definitief van de baan zijn. We krijgen nu weer een prachtig huis waar wij erg blij mee zijn.

Zoals jullie zien geen hobby tijd maar genoeg gedaan en nog genoeg te doen.

Wens jullie allemaal nog een fijne week toe.
groetjes Bets.

6 opmerkingen:

 1. Dat ziet er al erg mooi uit, en ja het moet eerst een rommel worden wil het opknappen. Als het straks klaar is dan zeg je was dat alles. Straks is er weer tijd voor de hobby. Sterkte met de laatste loodjes.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi allemaal Bets,maar pfff tja die rommel..had ik ook hoor overal nieuwe kozijnen plaatsen,boven en beneden,met dubbel gals......en 2 dagen voor mn bruiloft klaar...en dan de gasten die blijven slapen willen geen stoffig bed he......ik denk er maar niet meer aan hahaha
  jij sterkte hoor,met poetsen hih
  liefs,marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi geworden, wat heerlijk dat jullie schoonzoon heeft geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog even volhouden en dan zit je in een "net nieuw" huis.

  Fijn dat je zo'n handige schoonzoon hebt.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was even een zooitje, maar nu ziet het er al mooi uit! En in de winter kan ik lekker naar een warme wc! Haha

  x Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat toilet ziet er indedaad netjes uit. Gefeliciteerd!
  mvg. David

  BeantwoordenVerwijderen