zondag 26 mei 2013

Cutwork

Ja hoor eindelijk kon ik weer achter de borduurmachine. We hadden afgelopen vrijdag weer club en we gingen cutwork doen of te wel richeleu ook wel knipwerk genoemd. Ik had thuis al een deel gemaakt en wist niet goed of ik het wel leuk vond worden .  

 Maar toen ik deel twee ging aansluiten ja toen vond ik het wel wat worden.

Op de club heb ik deel drie eraan gezet en nu nog deel vier.Sorry ik krijg de foto niet gedraaid dus even jullie nek verdraaien .Maar niet mij de schuld geven van een stijve nek hoor. Ben ik niet voor verzekerd. hihihihihi.

Ja en dan ? Wat ik er dan van ga maken ik heb nog geen idee. Misschien een tas of schilderij och vast dat ik wel een idee krijg. En wie weet brengen jullie me op een idee ? Die zijn natuurlijk altijd van harte welkom.

Gisteren ben ik met mijn vriendin Plony in Gouda wezen winkelen. Heel gezellig en dat doen we veel te weinig . Dus  zeker voor herhaling vatbaar. Natuurlijk hebben we wat dingen voor de hobby gekocht .Wat plaksteentjes , koord, doosjes, en frutsels om weer leuke kaarten te maken.
Jammer dat de week maar zo kort is.

Ook ben ik bezig om een kruissteek patroon om te zetten van handborduren naar de borduurmachine.
ja ook dat is leuk om te doen . Ik denk dat ik teveel hobby's heb.
Dus ga ik snel maar aan de slag.
Fijne week allemaal en graag  tot het volgende blog berichtje.
Groetjes Bets.

3 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit, heb mijn nek niet verdraait (hihi) een idee heb ik zo nog niet. Heel herkenbaar dat je dat te weinig doet met je vriendin en dan te veel hobby's hoe kom je erbij. Ben benieuwd hoor wat er allemaal weer voorbij gaat komen. Veel plezier in elk geval.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vriendin klaagt niet hoor maar......het moet wel wat vaker, hahahahaha. Nee hoor meis, het geeft niet hoelang het duurt tot de volgende keer....als het maar gezellig is, net als gisteren. Ben heel benieuwd wat je gaat maken met dit prachtige stukje huisvlijt....er komt vást wel weer iets moois tevoorschijn. We kijken er naar uit.
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach die bobby's en te weinig tijd zijn erg herkenbaar. Wat een mooi stukje borduurwerk is dit. En wat dit moet gaar worden ... geen idee. Mooi is het wel.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen