maandag 20 januari 2014

Tas en Cameo/Kaarten en Kussens.

Afgelopen vrijdag was er weer club en we gingen tasjes maken. Dit is de mijne geworden.
Het was de bedoeling dat we 12  blokken gingen maken en dan die op een bepaalde manier weer aan elkaar zetten. Ik moet zeggen dat ik het heel leuk vond maar voor  de handsvaten  moet ik bij een volgende wel even een andere oplossing zoeken . Want dit vonden mijn handen echt niet leuk. Ik had behoorlijk last van de reuma daarna dus dit doe ik niet meer. Ja ik wist het wel maar soms ben ik wel eens eigenwijs en wil ik het toch  proberen.

 
Even een foto van het geborduurde. Waar de blokken bij elkaar komen maakte ik een knoopje erop. Veel werk maar al met al een leuke tas geworden vind ik zelf.

 
Afgelopen zaterdag ben ik met Alice en Paula  naar een cursus voor de cameo silhouette geweest bij scrap 4 fun . Het was erg leuk en gezellig. In de ochtend wat software geleerd en in de middag gingen we wat in praktijk brengen. Allemaal gingen we een melkpak maken die we om toverde tot een spaarpot. Even het geleerde verwerken . Toch ook nog even de sketchpen erbij  voor het woord. Wat frutsels erbij en klaar was hij. Heel leuk om cadeau te doen aan een jarige.
 
 

 
Vandaag nog deze kaarten gemaakt. De klaver kaarten zijn van  het zelfde patroon maar met ander papier toch weer anders geworden. De tekst maakte ik met de Skechpen ook met de cameo. Een strikje, bedel en wat plak parels plakken en klaar zijn de kaarten.


 
Met oud en nieuw had ik deze ook al eens gemaakt met de sketch pennen (zie een vorig bericht) Nu heb ik er nog twee gemaakt maar deze heb ik het uitgesneden i.p.v. getekend. Kreeg ik vanmiddag visite en die wilde er gelijk wel 6 hebben. Ja ja nou daar ga ik nog eens even over nadenken hoor. Deze kan ook mooi door voor een verjaardag en dan leuk geld erin of een cadeaubon. Afijn we zien nog wel. Komt vast goed.

 
Dan maakte ik nog deze kussens .Ja het borduren blijft ook zo leuk om te doen. Voordat er nu heel veel vragen komen over het patroon.  Iemand heeft deze patronen voor me gemaakt en daarom kan ik ze niet delen.
 
Zo jullie zien we hebben weer niet stil gezeten. Wens ik jullie allemaal weer een fijne week toe hopelijk tot mijn volgende blog nieuws.
Groetjes Bets.

7 opmerkingen:

 1. Ha Bets,
  Was inderdaad heel gezellig zaterdag. Je spaarpak is leuk geworden, zie dat jij ook de doubledo hebt gebruikt om nog wat toe te voegen, leuk!
  Mooie kaarten, geen wonder dat die gretig aftrek vinden. Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk wat een creativiteit toch weer allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor al die creaties. Altijd gezellig met andere hobbyen.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je toch weer mooie,gezellige dingen gemaakt
  Prachtige tas geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je toch weer mooie,gezellige dingen gemaakt
  Prachtige tas geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Bets ik kwam op jouw blog terecht met het zoeken naar vera de muis borduurpatronen
  Heb je het patroon nog van vera met bijbehorende garen nummers.
  Ik wil je er uiteraard voor betalen of jou er een patroon voor geven
  hoop van je te horen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi - leuk - gaaf
  Gr. Paula

  BeantwoordenVerwijderen