zondag 26 januari 2014

Weer lekker bezig geweest.

Een lieve vriendin vroeg of ik een cadeautje voor haar dochter in wilde pakken met een kaartje met een mooie tekst.  Ze was daar zelf niet zo'n ster in vertelde ze. Nou zit er in het cadeau een kristallen piramide en daar wilde ik wel wat mee . Maar het mocht geen piramide doosje worden . Dan zou ze gelijk raden wat er in zat. En er moest een soort voile in verwerkt worden. Nou verwerkt stof natuurlijk niet zo makkelijk als papier maar dit is wel leuk zo denk ik. Ze bedacht dat er op het kaartje dan maar een hint naar de piramide moest komen. Verder wat kleine dingetjes als lint, roosjes, pinnen, kleine takjes en een bedeltje maken het geheel wel af denk ik. Wat vinden jullie ervan?


Nog even een detail van het kaartje

 
Het  woord Sony hoort er natuurlijk niet bij maar hij stond op mijn laptop toen ik het op de foto nam
Ik ben nu eenmaal niet zo'n goede fotograve. En omdat hij al weg is kan ik geen nieuwe meer maken.
Ook maakte ik nog wat weggeef enveloppen op verzoek. De bovenste voor dames een soort geknipt kantwerk. En de onderste voor heren met de silhouette pennen getekend. Leuk om een bon of geld in te doen.
 
 
Ja zo ben ik weer lekker bezig geweest met de cameo. Over de cameo gesproken die heb ik ook een heel klein beetje versierd. Er moet nog wel iets bij aan de linker kant maar daar ga ik nog even over na denken. Heb twee opties maar ben er nog niet helemaal uit.  Ik wil het wel subtiel houden.  Word vervolgd .
 
Allemaal weer een leuke aankomende week toegewenst namens mij.
 
 

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het heel erg mooi en dat kaartje en de ander details maken het helemaal af. Daar is iemand heel erg blij mee geweest.
  Je cadeau enveloppen zijn ook erg leuk geworden.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent inderdaad ook weer heerlijk bezig geweest, mooie dingen heb je weer gemaakt. Lukt het al een beetje met de Cameo en ontwerpen?
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je toch weer een prachtig kado gemaakt en je envelopjes zien er ook super uit !

  BeantwoordenVerwijderen