zondag 9 februari 2014

Oma's T-shits en vestjes.

Na een paar dagen met griep in bed te hebben gelegen kreeg ik weer zin om wat te maken.
De kleinkinderen moesten weer wat shirts en vestjes hebben  dus Oma ging aan de slag.
Vandaag hebben de dames ze gekregen en Britt wilde het vestje niet meer uit. hihihihihihi.Op de voorkant het woordje Disney en op de achterkant Micky en Minny in mooie glitter flex. Op de cameo gesneden en met het strijkijzer op het vest vastgemaakt. Spannend of het wilde lukken en jawel zoals het er nu naar uitziet gelukt. Op de foto lijkt het heftiger dan het in werkelijkheid is .

 
 Ook kregen ze samen een blauw T-shirt met ander glitter flex .Hier het woord Diva. Dit vonden vooral de moeders leuk. Dus al met al weer goed werk geleverd.

 
Afgelopen vrijdag hebben we weer club gehad en deze keer gingen we met een kruissteekprogramma zelf kruissteekpatroontjes voor handborduren omzetten in machine borduren. Het was erg gezellig en voor het eerst hadden Alice en ik ze helemaal stil .Ja ja ze waren heel druk bezig en vonden het leuk.
Op de volgende club dag hopen we resultaten te zien. Ik zelf ben ook druk bezig om weer wat leuke patroontjes om te zetten. BV deze was een heel werk maar erg leuk om te maken
 
 
 
Nu het klaar is ben ik benieuwd hoe hij uitborduurd. Ook kan deze goed voor een jongetje in het blauw worden gebruikt. Verder maakte ik deze :
 
 
En nog  meer maar die zijn voor een volgende keer.
 
Fijne dag nog allemaal.
groetjes Bets.

2 opmerkingen:

 1. Dank je wel. Ja Nel dat is speciaal spul .
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor en altijd leuk om blije kinderen en kleinkinderen te hebben.

  Vind ook je borduur project erg leuk, ben benieuwd hoor wat er nog meer gaat komen.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen