woensdag 26 februari 2014

Omzetten hand kruisssteek patronen naar de machine. .

De laatste keer hebben we op de borduurclub met z'n allen handkruissteekpatronen om gezet naar machine borduur kruissteekjes in onze software. Na mijn uitleg zijn de dames aan de slag gegaan en die waren er super blij mee. Er zijn ook hele leuke dingen gemaakt. Alice zal op haar blog er nog wel over schrijven denk ik met de nodige foto's.
Ik maakte deze
 
Hij borduurt mooi uit en dit is dan ook weer een mooi patroon voor de beurs. Moet nog wel even gaan verzinnen wat ik er van ga maken. Dus alle ideeën zijn welkom.
 
Doordat ik veel lichamelijke klachten had heb ik nog niet heel veel kunnen maken voor de beurs. En toen waren er op de borduurclub twee lieve dames die voor mij  nog wel wat patroontjes wilde omzetten waar ik dankbaar gebruik van maak. En hun zien het als oefenen Twee vliegen in een klap. Deze heb ik uit geborduurd en die is echt super mooi in het echt.
 
 
Jammer dat het op de foto niet uitkomt. Ik denk dat ik weet wat ik hier van ga maken.
 
Ook deze werd voor me gemaakt en ik heb hem uit geborduurd weet alleen nog niet of ik de kleuren wel echt mooi vind.
 
Maar ook dit patroon is heel mooi. Zo en nu op naar de volgende die al klaar ligt om te borduren. Want bij een naaimachine horen nu ook eenmaal scharen nietwaar? En ook deze zijn voor me omgezet. Dus word vervolgd. Joke en Ellen nogmaals mijn dank. Jullie zijn super!!!!!!!!!!!!!!!!
 

 
 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk om te zien Bets en lief dat ze dat voor je willen doen, want het omzetten is best een hele klus denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad een hele klus. Je kan het net zo goed even met de hand borduren maar als je het dan voor de machine hebt dan is dat wel erg leuk en handig als je het nog meer wilt gebruiken. . gr bets.

   Verwijderen
 2. Die zijn mooi geworden, ik denk als je de bloemen van de onderste in een andere kleur doet dat het plaatje dan ook al veranderd.
  Vind ze stuk voor stuk erg mooi geworden.
  Die van de koffie op een soort van onderzetter verwerken of is ie daar te groot voor? Kan ook nog een soort van kleedje maken voor op een klein dienblad.

  Veel plezier met het verder uitwerken van je boorduurtjes.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke manier van borduren zo met de kruissteekjes.

  Fijn dat ze je geholpen hebben maar ik hoop dat je gauw weer zelf ook aan de slag kunt en dat je je weer beter voelt.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen